Lamtumirë Demokraci! Përshëndetje Eugjenikë dhe Skllavëri!!!

Lamtumirë Demokraci! Përshëndetje Eugjenikë dhe Skllavëri!!!

 

Nga Dr. Joseph Mercola

  • Pjesëmarrësit në takimin ekskluziv të Forumit Ekonomik Botëror (WEF) të janarit 2023 në Davos, Zvicër, përfshinin drejtorin e FBI-së Chris Wray, shefin e MI6 Richard Moore, Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, CEO të Amazon, BlackRock dhe Pfizer (vetëm për të përmendur emrin e disave), drejtuesit e Fondacionit Gates dhe drejtoresha e Shkollës Kibernetike Genevieve Bell.
  • Botuesi i The New York Times dhe prezantuesi i CNN Fareed Zakaria ishin gjithashtu të pranishëm, si dhe presidenti ukrainas Zelensky dhe një listë e gjatë e presidentëve të tjerë, kryeministrave, ministrave, senatorëve, përfaqësuesve të Dhomës së Përfaqësuesve, komisionerëve, guvernatorëve, kryetarëve të bashkive, bankierëve, anëtarëve të familjes mbretërore, zyrtarë nga OKB-ja dhe Kryqi i Kuq, si dhe zyrtarë të ushtrisë, doganave dhe agjencive hapësinore.
  • Njerëzit që mblidhen në këtë takim, i cili është vetëm me ftesë, janë ndër ata që vendosin se si ne të tjerët do ta jetojmë jetën tonë, çfarë të drejtash do të kemi pavarësisht nga kushtetutat lokale dhe si do të drejtohet bota.
  • WEF punon ngushtë me Organizatën Botërore të Shëndetësisë dhe Kombet e Bashkuara për t’u siguruar që objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm të OKB-së janë përmbushur. Qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm janë themeli mbi të cilin ndërtohet axhenda e Rivendosjes së Madhe të WEF.
  • WEF po ndihmon gjithashtu OBSH-në të marrë pushtetin përmes traktatit të saj pandemik. Nëse miratohet, shtetet anëtare do t’ia dorëzojnë sovranitetin e tyre OBSH-së, duke e bërë atë de facto një organ qeverisës botëror.

Siç u rishikua nga komediani Jimmy Dore i “The Jimmy Dore Show”, Organizata Botërore e Shëndetësisë filloi hartimin e një traktati global të pandemisë në mesin e vitit 2022, i cili do t’i jepte asaj fuqinë e vetme për të marrë vendime në lidhje me biosigurinë globale, duke përfshirë por nuk kufizohet në zbatimin e një pasaporte/identiteti dixhital global të vaksinës, vaksinimet e detyrueshme, kufizimet e udhëtimit dhe kujdesin mjekësor të standardizuar.

Siç vërehet nga Dore, “Atëherë ata thjesht mund të mbyllin llogarinë tuaj bankare kur ju bëni diçka që nuk u pëlqen, si protesta.” Në të vërtetë, në vitin 2022, qeveria kanadeze sekuestroi llogaritë bankare të njerëzve që kishin dhuruar para për karvanin e kamionistëve, dhe kjo ishte në thelb një pamje paraprake e llojit të pushtetit që do të kishte OBSH.

Anëtarët e Traktatit do të dorëzojnë sovranitetin e tyre

Edhe nëse centralizimi i biosigurisë do të ishte një ide e mirë, gjë që nuk është, OBSH nuk do të ishte në krye të listës së organizatave që do të ngarkohen me këtë detyrë. Në monologun e tij, Dore citon artikullin tim të majit 2022, “Çfarë duhet të dini për Traktatin e Pandemisë së OBSH-së”, i cili u ribotua nga The Defender:

“Si vetëm një shembull, OBSH nuk e pranoi publikisht se SARS-CoV-2 ishte në ajër deri në fund të dhjetorit 2021, megjithatë shkencëtarët e dinin se virusi ishte në ajër brenda disa javësh nga shpallja e pandemisë. OBSH gjithashtu injoroi këshillat e hershme rreth ajrit.

Pra, duket e qartë se përpjekja për t’i dorëzuar tani më shumë pushtet OBSH-së ka të bëjë me diçka tjetër përveçse ata janë më të kualifikuarit për të marrë vendime shëndetësore që përfitojnë dhe mbrojnë të gjithë. Me këtë traktat në fuqi, të gjitha vendet anëtare do t’i nënshtrohen diktateve të OBSH-së… edhe nëse njerëzit kanë refuzuar plane të tilla duke përdorur proceset demokratike lokale.”

Me pak fjalë, çdo vend që nënshkruan traktatin pandemik të OBSH-së do të heqë dorë vullnetarisht nga sovraniteti i tij dhe autonomia trupore e të gjithë qytetarëve të tij. Për t’i bërë gjërat edhe më keq, as nuk na thuhet saktësisht se cilët janë njerëzit që do të marrin këtë vendim, kështu që ne, njerëzit, nuk dimë se me kë të kontaktojmë për të dëgjuar zërin tonë.

Si kabaja globaliste depërtoi në qeveritë në mbarë botën

E gjithë kjo po ndodh jashtë procesit demokratik, dhe kjo është e qëllimshme. Kabali globalist e kuptoi se nuk mund të bindte miliarda njerëz që të hiqnin dorë nga të drejtat dhe liritë e tyre. Në vend të kësaj, ata u përqendruan në instalimin e njerëzve të tyre në pozita kyçe në mbarë botën, në mënyrë që të mund të merrnin më pas vendime që përfitonin nga kulti.

Një lojtar kyç në këtë plan global të marrjes është Forumi Ekonomik Botëror (WEF), i themeluar në vitin 1971. Një numër i madh i globalistëve të instaluar janë të diplomuar në Forumin e Udhëheqësve të Rinj Global të WEF-së, (ish shkolla e Udhëheqësve Globalë për të nesërmen), ku ata janë të indoktrinuar në ideale teknokratike si transhumanizmi, i cili, pavarësisht nëse e kuptojnë apo jo, nuk është gjë tjetër veçse eugjenikë e riemërtuar.

Transhumanizmi, ashtu si eugjenika, ka të bëjë me krijimin e një race superiore; në këtë rast, një garë e shtuar nga dhe nëpërmjet teknologjisë dhe jo nga mbarështimi selektiv. Që nga fundi i vitit 2022, komuniteti Young Global Leaders kishte më shumë se 1,400 anëtarë nga 120 kombe, dhe përveç liderëve politikë, të diplomuarit përfshijnë gjithashtu “qytetarë novatorë dhe të biznesit, sipërmarrës, pionierë të teknologjisë, edukatorë, aktivistë, artistë [dhe] gazetarët”.

Forumi i Udhëheqësve të Rinj Global nuk është inkubatori i vetëm i teknokratëve, por është një nga më të njohurit. Themeluesi i WEF Klaus Schwab është mburrur hapur për numrin e ish-studentëve të Liderëve të Rinj Global që kanë infiltruar me sukses qeveritë në mbarë botën, duke përfshirë Kanadanë, ku më shumë se 80% e kabinetit të kryeministrit Justin Trudeau’ janë ish studentë të WEF.

Vetë Trudeau është gjithashtu një i diplomuar për Liderin e Ri Global. Në një intervistë të vitit 2017, Schwab deklaroi:

“Ky nocion për të integruar liderët e rinj është pjesë e Forumit Ekonomik Botëror prej shumë vitesh … Ajo për të cilën jemi vërtet krenarë tani janë liderët e brezit të ri si kryeministri Trudeau … Ne depërtojmë në kabinete. Unë isha në një pritje për Kryeministrin Trudeau dhe unë e di se gjysma e kabinetit të tij, apo edhe më shumë se gjysma e kabinetit të tij, janë në të vërtetë Liderë të Rinj Global.”

Marrja e OKB-së nga WEF

Shkolla Young Global Leaders u themelua në vitin 1992, në të njëjtin vit u prezantua Axhenda 21. Kjo ka kuptim, pasi ato janë pjesë e të njëjtit plan. Axhenda 21 është axhenda aktuale e veprimit për planet e zhvillimit të qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara, ndërsa WEF trajnon propagandues dhe zbatues.

Ndërsa OKB-ja dhe WEF kanë punuar qartë krah për krah që nga viti 1992, në qershor 2019, ata nënshkruan një marrëveshje partneriteti strategjik për të përshpejtuar zbatimin e Agjendës së OKB-së 2030 për Zhvillim të Qëndrueshëm duke forcuar më tej bashkëpunimin dhe koordinimin midis dy organizatave.

Qindra organizata dënojnë partneritetin WEF-OKB

Në një letër të hapur të shtatorit 2019 drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Antonio Guterres, më shumë se 400 organizata të shoqërisë civile dhe 40 rrjete ndërkombëtare dënuan partneritetin, duke e quajtur atë një “kapje korporative të qeverisjes globale” dhe i bëri thirrje Guterres që t’i jepte fund.

“Ne jemi shumë të shqetësuar se kjo marrëveshje partneriteti WEF-OKB do të çlegjitimojë Kombet e Bashkuara dhe do t’u sigurojë korporatave transnacionale akses preferencial dhe respektues në sistemin e OKB-së,” thuhet në letër.

“Sistemi i OKB-së është tashmë nën një kërcënim të madh nga qeveria amerikane dhe ata që vënë në pikëpyetje një botë shumëpalëshe demokratike. Megjithatë, ky korporatizim i OKB-së përbën një kërcënim afatgjatë shumë më të thellë, pasi do të reduktojë mbështetjen publike për sistemin e OKB-së në jug dhe veri.

Është besimi ynë i fortë se kjo marrëveshje është thelbësisht në kundërshtim me Kartën e OKB-së dhe me vendimet ndërqeveritare për zhvillimin e qëndrueshëm, emergjencën klimatike dhe çrrënjosjen e varfërisë dhe urisë.

Ky partneritet publik-privat do të lidhë përgjithmonë OKB-në me korporatat transnacionale, disa nga aktivitetet thelbësore të të cilave kanë shkaktuar ose përkeqësuar krizat sociale dhe mjedisore me të cilat përballet planeti. Kjo është një formë e kapjes së korporatës.

Ne e dimë se agrobiznesi shkatërron biodiversitetin dhe sistemet e qëndrueshme dhe të drejtat ushqimore, korporatat e naftës dhe gazit rrezikojnë klimën e botës, Big Pharma dobëson aksesin në medikamente thelbësore, korporatat nxjerrëse lënë dëme të qëndrueshme në ekologjitë dhe popujt e vendeve, dhe prodhuesit e armëve përfitojnë nga vendasit dhe rajonalët luftërat si dhe shtypjen e lëvizjeve shoqërore.

Të gjithë këta sektorë janë aktorë të rëndësishëm brenda Forumit Ekonomik Botëror. Dispozitat e partneritetit strategjik parashikojnë në mënyrë efektive që udhëheqësit e korporatave do të bëhen ‘këshilltarë të pëshpëritjeve’ për krerët e departamenteve të sistemit të OKB-së, duke përdorur aksesin e tyre privat për të mbrojtur ‘zgjidhjet’ fitimprurëse të bazuara në treg për problemet globale, ndërkohë që minojnë zgjidhjet reale të ngulitura në publik, interesi dhe procedurat transparente demokratike…

Pranimi i kësaj marrëveshjeje partneriteti nga OKB-ja e shtyn botën drejt aspiratave të WEF-së për multilateralizëm duke u bërë zëvendësimi efektiv i multilateralizmit.

WEF në Iniciativën e Ridizajnimit Global të vitit 2010 argumentoi se hapi i parë drejt vizionit të tyre të qeverisjes globale është ‘ripërcaktimi i sistemit ndërkombëtar si një sistem më i gjerë dhe i shumëanshëm i bashkëpunimit global, në të cilin kornizat ligjore dhe institucionet ndërqeveritare janë të ngulitura si një thelb, por jo komponenti i vetëm dhe ndonjëherë jo më i rëndësishëm.

Qëllimi ishte dobësimi i rolit të shteteve në vendimmarrjen globale dhe ngritja e rolit të një grupi të ri ‘palësh të interesuara’, duke e kthyer sistemin tonë shumëpalësh në një sistem shumëpalësh, në të cilin kompanitë janë pjesë e mekanizmave qeverisës.

Kjo do t’i bashkonte korporatat transnacionale, përfaqësuesit e përzgjedhur të shoqërisë civile, shtetet dhe aktorët e tjerë joshtetërorë për të marrë vendime globale, duke hedhur poshtë ose injoruar shqetësimet kritike rreth konflikteve të interesit, llogaridhënies dhe demokracisë.”

WEF minon në mënyrë aktive dhe të qëllimshme demokracinë

Në mesin e janarit 2023, anëtarët e WEF-it, ish-udhëheqësit e rinj dhe persona të tjerë VIP u mblodhën në Davos, Zvicër, për takimin e tyre vjetor. Siç raportohet nga kolumnisti i UnHerd, Thomas Fazi:

“Krahas krerëve të shteteve nga e gjithë bota, CEO të Amazon, BlackRock, JPMorgan Chase, Pfizer dhe Moderna, si dhe Presidenti i Komisionit Evropian, Drejtori Menaxhues i FMN-së, sekretari i përgjithshëm i NATO-s, shefat e FBI dhe MI6, botuesi i The New York Times, dhe, natyrisht, mikpritësi famëkeq i ngjarjes – themeluesi dhe kryetari i WEF, Klaus Schwab…

E themeluar në vitin 1971 … WEF është ‘përkushtuar për të përmirësuar gjendjen e botës nëpërmjet bashkëpunimit publik-privat’, i njohur gjithashtu si qeverisja me shumë palë.

Ideja është që vendimmarrja globale nuk duhet t’u lihet qeverive dhe shteteve-kombe – si në kuadrin multilateralist të pasluftës të sanksionuar në Kombet e Bashkuara – por duhet të përfshijë një gamë të tërë të palëve të interesuara joqeveritare: organet e shoqërisë civile, akademike, ekspertë, personalitete të medias dhe, më e rëndësishmja, korporata shumëkombëshe…

Ndonëse kjo mund të tingëllojë mjaft beninje, ajo përmbledh mjeshtërisht filozofinë bazë të globalizmit: izolimin e politikës nga demokracia duke transferuar procesin e vendimmarrjes nga niveli kombëtar dhe ndërkombëtar, ku qytetarët teorikisht janë në gjendje të ushtrojnë njëfarë shkalle ndikimi mbi politikën, në nivelin mbikombëtar, duke vendosur një grup të vetë-përzgjedhur ‘aktorësh’ të pazgjedhur, të papërgjegjshëm – kryesisht korporata – në krye të vendimeve globale në lidhje me gjithçka, nga energjia dhe prodhimi i ushqimit deri te media dhe shëndeti publik…

[Ka pak dyshime se cilat interesa po promovon dhe fuqizon në fakt ideja e Schwab: WEF financohet kryesisht nga rreth 1000 kompani anëtare … të cilat përfshijnë disa nga korporatat më të mëdha të botës në naftë (Saudi Aramco, Shell, Chevron, BP) , ushqim (Unilever, The Coca-Cola Company, Nestlé), teknologji (Facebook, Google, Amazon, Microsoft, Apple) dhe farmaceutikë (AstraZeneca, Pfizer, Moderna).

Përbërja e bordit të WEF është gjithashtu shumë zbulues, duke përfshirë Laurence D. Fink, CEO i Blackrock, David M. Rubenstein, bashkë-kryetar i Grupit Carlyle dhe Mark Schneider, CEO i Nestlé.

Nuk ka nevojë t’i drejtohemi teorive konspirative për të pohuar se axhenda e WEF ka shumë më tepër gjasa të jetë e përshtatur për t’iu përshtatur interesave të financuesve dhe anëtarëve të bordit të saj – elitave ultra të pasura dhe të korporatave në botë – sesa për ‘përmirësimin e gjendjes së botë”, siç pretendon organizata”.

Qëllimi i 0.0001% është të sundojë mbi ne të tjerët

Duke marrë parasysh se sa krenar është Schwab për anëtarët e tij të WEF-it, njeriu pyet veten pse lista e pjesëmarrjes në takimin e tij vjetor në Davos është konfidenciale. Cilado qoftë arsyeja për këtë, Dosja së fundi mori një kopje të asaj liste.

Të pranishmit në takimin ekskluziv të janarit 2023 përfshinin drejtorin e FBI-së Chris Wray, shefin e MI6 Richard Moore, Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, CEO-t e Amazon, BlackRock dhe Pfizer (vetëm për të përmendur disa), drejtuesit e Fondacionit Gates dhe drejtorin e Shkollës Cybernetics Genevieve Zile.

Botuesi i The New York Times dhe prezantuesi i CNN Fareed Zakaria ishin gjithashtu të pranishëm, si dhe presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky dhe një listë e gjatë e presidentëve të tjerë, kryeministrave, ministrave, senatorëve, përfaqësuesve të Dhomës së Përfaqësuesve, komisionerëve, guvernatorëve, kryetarëve të bashkive, bankierëve, anëtarëve të familjes mbretërore. , zyrtarë nga OKB-ja dhe Kryqi i Kuq, si dhe zyrtarë të ushtrisë, doganave dhe agjencive hapësinore.

Njerëzit që mblidhen në këtë takim, i cili është vetëm me ftesë, janë ndër ata që vendosin se si do ta jetojmë jetën tonë ne të tjerët, çfarë të drejtash do të kemi, pavarësisht nga kushtetutat lokale dhe si do të drejtohet bota. Ne të tjerët nuk kemi fjalë për këtë çështje.

Fuqia [e WEF] është thjesht një manifestim i fuqisë së ‘superklasës’ që ajo përfaqëson – një grup i vogël që arrin, sipas studiuesve, 9 në jo më shumë se 6,000 ose 7,000 njerëz, ose 0,0001% e popullsisë së botës. ~ UnHerd

Siç vërehet nga UnHerd:

“…nuk mund të mohohet se WEF ka fuqi të pamasë, e cila ka çimentuar sundimin e klasës kapitaliste transnacionale në një shkallë të paparë më parë në histori.

Por është e rëndësishme të pranohet se fuqia e tij është thjesht një manifestim i fuqisë së ‘superklasës’ që përfaqëson – një grup i vogël që, sipas studiuesve, 11 arrin në jo më shumë se 6,000 ose 7,000 njerëz, ose 0,0001% të popullsisë së botës. , dhe megjithatë më e fuqishme se çdo klasë shoqërore që bota ka njohur ndonjëherë…

Ishte vetëm një çështje kohe përpara se këta kozmokratë aspirues të zhvillonin një mjet përmes të cilit do të ushtronin plotësisht dominimin e tyre mbi klasat e ulëta – dhe WEF doli të ishte mjeti i përsosur për ta bërë këtë.”

Kulti Globalist

Një burim i brendshëm e ka përshkruar mbledhjen e WEF-së në Davos si “një skemë Ponzi” dhe “një kult”, sipas gazetarit investigativ Michael Shellenberger, i cili shkroi për WEF në një postim në Substack më 15 janar 2023. Me sa duket, WEF po shqetësohet për faktin se gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të kuptojnë se çfarë po bëjnë në të vërtetë.

“Forumi Ekonomik Botëror … po lufton kundër teoricienëve të konspiracionit që thonë se ai dhe themeluesi i tij Klaus Schwab po kërkojnë dominimin global përmes një “rivendosjeje të madhe” që synon heqjen e masave nga prona e tyre private, de-industrializimin e ekonomisë dhe për t’i bërë të gjithë të hanë.

“Mos zotëro asgjë, ji i lumtur” – mund ta keni dëgjuar frazën,” shkroi Drejtori Menaxhues i Forumit Ekonomik Botëror (WEF) Adrian Monck gushtin e kaluar. “E nisi jetën si një pamje ekrani, e nxjerrë nga interneti nga një antisemitik anonimllogari në tabelën e imazhit 4chan…

Por ajo që pretendoi Monck ishte e pasaktë. Fraza, ‘Mos zotëroni asgjë, jini të lumtur’, nuk kishte origjinën në 4chan; ajo filloi në faqen e internetit të WEF.”

Në të vërtetë, për disa arsye, këta globalistë po i përshkruajnë vazhdimisht planet e tyre në raporte, letra të bardha, në faqet e internetit, në video dhe në takime. Megjithatë, kur njerëzit bashkojnë pjesët e enigmës, ata thërrasin “teori konspirative”. Plani i WEF mund të quhet me të drejtë një komplot, por asnjë prej tyre nuk është teorik, sepse ata e kanë përshkruar atë bardh e zi. Schwab madje botoi një libër për Rivendosjen e Madhe që çdokush mund ta lexojë.

Në analizën e fundit, ajo që ata vërtet kundërshtojnë dhe po përpiqen të tërheqin vëmendjen është fakti se njerëzve nuk u pëlqen plani i tyre dhe po e thërrasin atë për atë që është – një grusht shteti global, një rrëmbim pushteti, nga kulturistët që nuk janë të përshtatshëm për të sunduar sepse ideologjia e tyre bazohet në eugjenikë, shpopullim dhe autoritarizëm jodemokratik nga lart-poshtë. Edhe përballë rënies së niveleve të lindjeve, WEF ende këmbëngul se mbipopullimi është një kërcënim i tmerrshëm.

Përmbledhje

Pra, për të përmbledhur:

WEF ka njoftuar dhe përvijuar synimet e kabalit për një rivendosje të madhe, e cila do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si jetojmë dhe do të fshijë liritë themelore të njeriut.

Udhëheqësit e trajnuar të WEF kanë dhe vazhdojnë të depërtojnë në qeveri në mbarë botën. Aktorët mbështetës të trajnuar shpërndahen gjithashtu në biznes, media, argëtim dhe organizata joqeveritare (OJQ), ku ata ndihmojnë në formimin e opinionit publik.

I diplomuari i WEF Young Global Leader Bill Gates është financuesi më i madh i OBSH-së, e cila tani po përpiqet të bëjë që vendet anëtare të dorëzojnë sovranitetin e tyre përmes një traktati pandemik.

WEF dhe Gates kanë përgatitur terrenin për një qeveri të vetme botërore të bazuar në biosiguri për disa vite. Në vitin 2017, Gates nisi Koalicionin për Inovacionet e Përgatitjes Epidemike (CEPI) në takimin e WEF të atij viti në Davos.

Më pas, në tetor 2019, vetëm dy muaj përpara se OBSH të shpallte COVID-19 një pandemi, WEF dhe Gates organizuan së bashku Eventin 201, i cili paraqiste një shpërthim imagjinar të një koronavirusi të ri. Ushtrimi u përqendrua vetëm në atë se si të drejtohet dhe kontrollohet diskursi publik rreth pandemisë, sesa si të sigurohet se trajtimet efektive do të zbulohen dhe ndahen.

Në fund të janarit 2020, CEPI u takua me Moderna për të diskutuar planet për një “vaksinë” për COVID-19 dhe më vonë atë vit, CEPI dhe OBSH krijuan së bashku programin e Qasjes Globale të Vaksinave COVID-19 (COVAX) për të siguruar që të gjithë do të kishin akses në shkrepjet e ardhshme — një program që dështoi të arrijë qëllimin e tij të synuar, meqë ra fjala.

WEF punon në bashkëpunim të ngushtë me OKB-në, e cila hodhi themelet për Rivendosjen e Madhe me qëllimet e saj të zhvillimit të qëndrueshëm. Marrëveshja e partneritetit strategjik midis OKB-së dhe WEF-së është përshpejtimi zyrtar i planit globalist të marrjes në dorëzim.

Në nëntor 2019, WEF gjithashtu bashkoi forcat me OBSH-në “për të përshpejtuar përparimin në shëndet dhe zhvillim” për të përmbushur qëllimet globale të OKB-së.

Miliarderët komplotojnë se si të shpopullohen

Siç u përmend, një nga arsyet që unë besoj se 0.0001% janë të papërshtatshëm për të sunduar botën është për shkak të ideologjisë së tyre antinjerëzore. Miliarderët kanë mbajtur shumë takime sekrete gjatë viteve për të gjetur mënyrën më të mirë për t’u shpopulluar.

Në një artikull të 8 janarit 2023, në Substack, Perandori Naked përshkruan “Klubin e Mirë”, i cili u takua për herë të parë në 2009. Takimi, i cili u financua dhe mori pjesë nga Bill Gates, përfshinte George Soros, Warren Buffett, David Rockefeller, Ted Turner, Eli dhe Edythe Broad, Michael Bloomberg, Oprah Winfrey, Peter Peterson, Julian Robertson Jr., John dhe Tashia Morgridge dhe Patty Stonesifer.

Takimi u mbajt në shtëpinë e Sir Paul Nurse, në atë kohë president i Universitetit Rockefeller. Nurse tani është drejtoresha e Institutit Francis Crick, i cili u themelua nga një eugjenist. Synimi i Crick pas Institutit ishte të rehabilitonte eugjenikën dhe “ta bënte atë përsëri të respektueshëm”.

Deri në vitin 1970, Crick deklaroi se “provat për barazinë e racave të ndryshme nuk ekzistonin në të vërtetë”. Po atë vit ai shkroi gjithashtu se sterilizimi përmes ryshfetit ishte e vetmja përgjigje për të çliruar botën nga njerëzit me gjene të varfër. Çpopullimi dhe eugjenika ishin gjithashtu në rendin e ditës të takimit të vitit 2009 të “Klubit të Mirë”. Secilit pjesëmarrës iu dhanë 15 minuta për të paraqitur rastin e tyre, dhe ndërkohë që u ngritën disa çështje, të gjithë ranë dakord se çpopullimi ishte një prioritet.

Ata ranë gjithashtu dakord që çfarëdo strategjie të përdorej, ajo duhej të ishte e pavarur nga qeveria, pasi agjencitë qeveritare konsideroheshin të paaftë për të shmangur katastrofën e afërt të mbipopullimit.

Siç vërehet nga Perandori Lakuriq, “nëse gjithçka që ata po bënin ishte të planifikonin se si të shpëtonin botën, ata do të ishin transparent dhe do t’i inkurajonin të gjithë t’i ndihmonin në misionin e tyre”. Por kjo nuk është ajo që ata po bëjnë.

A është kjo sepse idetë e tyre mund të konsiderohen të neveritshme nga njeriu mesatar? Sigurisht, është e lehtë të dekretosh që njerëzit e një klase të caktuar nuk e meritojnë të jetojnë – nëse nuk je në atë klasë!

Pyetni prindërit e fëmijëve autikë nëse do të ishin të gatshëm të eutanizojnë fëmijët e tyre, për shembull, dhe jam i sigurt se do t’ju vinte veshi. Ose kërkojuni njerëzve mbi 65 vjeç që t’i nënshtrohen eutanazisë automatike dhe të shihni se sa pranues merrni. Njerëzit punojnë gjithë jetën e tyre vetëm për të shijuar kohën e lirë të një ose dy dekadave të fundit të jetës.

Ngritja e Anti-Humanizmit Antropocen

Ideja e miliarderëve që komplotojnë për të hequr qafe njerëzit e tjerë, por jo veten apo familjet e tyre, është e neveritshme për shumicën. Por mund të jetë edhe më keq se kaq. Çuditërisht, siç raportohet nga Perandori Lakuriq, ne tani po shohim shfaqjen e një kulti që përqafon asgjësimin total të TË GJITHË njerëzimit.

“Revolta kundër njerëzimit është ende mjaft e re për t’u dukur e çuditshme, por ajo tashmë është përhapur përtej kufijve të botës intelektuale,” shkruan ai.

“Ky quhet antihumanizëm antropocen, “i frymëzuar nga neveria ndaj shkatërrimit të mjedisit natyror nga njerëzimi”. Për gjithçka që dimë, këta miliarderë mund të jenë pjesë e këtij kulti dhe politikave ndikuese të bazuara në këto pikëpamje.

Në shekullin e 21-të, antihumanizmi antropocen ofron një përgjigje shumë më radikale ndaj një krize shumë më të thellë ekologjike. Ai thotë se vetëshkatërrimi ynë tani është i pashmangshëm dhe se ne duhet ta mirëpresim atë si një fjali që me të drejtë ia kemi dhënë vetes.

Disa mendimtarë antihumanistë presin me padurim zhdukjen e specieve tona, ndërsa të tjerë parashikojnë se edhe nëse disa njerëz i mbijetojnë apokalipsit mjedisor të ardhshëm, qytetërimi në tërësi është i dënuar. Si të gjitha lëvizjet vërtet radikale, antihumanizmi antropocen nuk fillon me një program politik, por me një ide filozofike…”

A po i shtyn globalistët antihumanizmi apo transhumanizmi?

A i përkasin këta 0.0001% antihumanizit antropocen, apo janë transhumanistë në zemër? Siç shpjegohet nga Perandori Lakuriq:

“Transhumanizmi, në të kundërt, lavdëron disa nga gjërat që dënon antihumanizmi – përparimin shkencor dhe teknologjik, supremacinë e arsyes. Por ai beson se e vetmja rrugë përpara për njerëzimin është të krijojë forma të reja të jetës inteligjente që nuk do të të jetë Homo sapiens.

Disa transhumanistë besojnë se inxhinieria gjenetike dhe nanoteknologjia do të na lejojnë të ndryshojmë trurin dhe trupin tonë aq thellë sa do t’i shpëtojmë kufizimeve njerëzore si vdekshmëria dhe mbyllja në një trup fizik.

Të tjerët presin … shpikjen e inteligjencës artificiale pafundësisht më e lartë se e jona. Këto qenie do ta ulin njerëzimin në gradën që ne u caktojmë kafshëve – përveç nëse vendosin që qëllimet e tyre të përmbushen më mirë duke na zhdukur plotësisht.”

Duke gjykuar nga drejtimi i planifikuar që po na merr WEF, jam i bindur se filozofia transhumaniste mbështet axhendat e saj politike. Schwab gjithashtu nuk ka qenë i trembur për idealet transhumaniste të WEF.

Ai madje shpiku termin “Revolucioni i Katërt Industrial” për të përshkruar bashkimin e planifikuar të njeriut me makinën. Një bashkim i tillë, nga ana tjetër, lejon kontrollin e drejtpërdrejtë të çdo individi nga jashtë. Ashtu si ju mund të kontrolloni me telekomandë një kompjuter, kështu do të mund të kontrolloni në distancë një individ, truri i të cilit ishte i lidhur me renë kompjuterike.

Teknokracia është këtu

Në vitin 1975, Sen. Frank Church paralajmëroi se përparimet teknologjike të asaj kohe përbënin tashmë një kërcënim të drejtpërdrejtë për qytetarët e Shteteve të Bashkuara dhe se do të ishte një diktator për të depërtuar ose marrë kontrollin e vendit, nuk do të kishte shpëtim nga tirania.

Shpejt përpara sot, dhe fjalët e tij janë më shumë se pak parashikuese. Siç vërehet nga Robert F. Kennedy Jr., “Tani jetojmë në këtë humnerë!”

Pyetja është, si të dalim nga kjo humnerë, e cila u krijua qëllimisht për ne nga 0.0001%?

Unë besoj se e vetmja rrugëdalje është duke refuzuar teknologjitë e mbikëqyrjes si Google dhe pajisjet e bazuara në Google, duke ndërtuar njëkohësisht ekonomi, industri dhe komunitete paralele që veprojnë jashtë sistemit të tyre të kontrollit. Asnjë nga këto nuk është e lehtë, por ne nuk kemi zgjidhje tjetër. Nëse pranon sistemin e tyre, pranon skllavërimin.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook