Kujtesa dhe Inteligjenca

 

Çështjen e kujtesës së dobët, mungesës së të kuptuarit, dhe mungesës së absorbimit të subjektit, e vuajnë shumë njerëz të moshave dhe profesioneve të ndryshme. Shumë njerëz ankohen për kujtesë të dobët dhe harresën e gjërave për arsye të preukopimeve dhe punëve të shumta që kanë në jetën e përditëshme. Shumë prej tyre kanë frikë se kjo lloj harrese i atribuohet sëmundjes Alzheimer.

Një shëmbull i mirë që tregon dallimin mes harresës dhe sëmundjes Alzheimer:

– Nëse ju keni harruar se ku i keni vendosur syzet tuaja, kjo tregon kujtesë të dobët.

– Nëse ju keni harruar që keni vendosur syze, kjo mund të jetë shenjë e sëmundjes Alzheimer.

Harresa mund të quhet një lloj sëmundjeje dhe kurimi i saj është kërkimi dhe zbulimi i subjekteve të reja. Pu ju japim disa këshilla të çmuara në mënyrë që të keni më shumë vëmendje, kujtesë më të fortë dhe kuptimin më lehtë të subjekteve dhe qëllimeve.

Shkaku kryesor i kujtesës së dobët

Shkaku kryesor është keq ushqyerja dhe mungesa e vitalitetit në jetën e përditëshme.

Kujtesa e dobët ka nevojë për

– Zink, vitamina, minerale, kalium, acid folik, selen dhe substanca të tjera të rëndësishme për shëndetin e qelizave.

– Duhen shmangur ushqimet e shpejta dhe të gatshme. Me ritmin e jetës moderne, janë përhapur shumë ushqime të shpejta dhe shumë të dëmshme jo vetëm për kujtesën por edhe për trupin.

Thënia e shquar thotë: Bëje ushqimin tënd ilaç për vete dhe kuroni të gjithë të sëmurët me bimë natyrale.

Por nga njerëzit ka inteligjentë dhe jo-intetligjentë. Inteligjentët e kurojnë trupin e tyre me bimë dhe ushqime të krijuara nga Zoti. Jo-inteligjentët e kurojnë veten e tyre me ilaçe kimike të cilat ndikojnë si droga në trupin e njeriut: nuk e shërojnë sëmundjen por vetëm e mpijnë atë përkohësisht, por këtë e kuptojnë vetëm inteligjentët.

Rikujtimi dhe përsëritja e informacioneve të vjetra: Përsëritja promovon informacionin dhe e rinovon atë, dhe kërkuesi i dijes nuk mund të bëjë pa të. Imam Buhariu ka thënë: “Ilaçi i harresës është leximi dhe rileximi i vazhdueshëm i librave”. Disa dijetarë e shkruanin një thënie deri në 50 herë që t’i ngulitej në mendje.

Ushtrimet fizike: Praktikimi i aktivitetit fizik në mënyrë të përditshme është bazë për të aktivizuar memorien dhe është çelës për kuptim dhe perceptim.

Forconi kujtesen dhe inteligjencen tuaj me produktin “Zinginax”

Dobite shendetesore

– Stimulon sistemin imun, trurin, zemren, gjakun, veshkat, kockat, kyçet (nyjet), muskujt, mushkerite, tretjen, traktin urinar, shendetin seksual.

– Lufton dhimbjet dhe semundjet e nyjeve dhe te kockave, forcon kyçet, ndihmon absorbimin e vitaminës D në kocka.

– Lufton osteoporozen, osteoartritin, artritin reumatoid, bursitin.

– Ndihmon ne trajtimin e hernies diskale.

– Ndihmon në kurimin e Parkinsonit.

– Përmirëson gjendjen mendore, rrit përqendrimin dhe fuqizon memorien.

– Ndihmon të sëmurët me Diabet.

– Lufton sëmundjet e zemrës.

– Për fuqinë seksuale.

– Për mëlçinë dhe alkolistët.

– Për anoreksinë dhe aparatin tretës.

– Për pagjumësinë.

– Për sportistët – i ben me rezistente gjate stervitjes.

Shenim!

– Nuk ka efekte anesore te demshme, dhe mund te merret nga te gjithe.

– Nuk permban preservative, shtesa apo lende kimike.

– Produkti eshte ne forme te kapsulave dhe merret 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies.

– Klikoni mbi foton me siper per te mesuar me shume rreth produktit.