A jeni gati për hapin e ardhshëm të Komplotit Globalist?

A jeni gati për hapin e ardhshëm të Komplotit Globalist?

 

Analizë nga Dr. Joseph Mercola

 

Zgjedhja midis Hamasit dhe Forcave të Mbrojtjes izraelite është një zgjedhje e rreme. Ana në të cilën duhet të jemi është ana e civilëve të pafajshëm, pavarësisht se ku jetojnë. Vetëm duke qenë kundër luftës do të qëndrojmë kundër armikut të duhur sepse, në fund të fundit, shumica e luftërave, nëse jo të gjitha, bëhen për të mirën e bankierëve qendrorë dhe aleatëve të tyre globalistë.

Ata që janë në krah të luftënxitësve zgjedhin skllavërimin dhe shkatërrimin e njerëzimit, pasi “shpata” në Lindjen e Mesme është një mjet për të centralizuar më tej pushtetin dhe kontrollin mbi popullsinë globale.

Pika tjetër e veprimit në marrjen e kontrollit global përfshin një sulm kibernetik ndaj bankave përpara fundit të vitit të ardhshëm. Sulmi kibernetik do të shkatërrojë sistemin aktual bankar dhe do të sjellë monedhat dixhitale të programueshme të bankës qendrore dhe do të eliminojë privatësinë në internet, duke kërkuar që të gjithë të kenë një identifikim dixhital të lidhur me ISP-në e tyre.

I gjithë aktiviteti në internet do të mbikëqyret dhe analizohet nga inteligjenca artificiale dhe të dhënat do të përdoren për të parandaluar krimin përpara se të ndodhë. Krimet e mendimit do të kenë gjithashtu pasoja, që mund të rezultojnë në sekuestrimin e pronës private dhe/ose heqjen e “privilegjeve” të kuptuara më parë si të drejta të njeriut.

Të gjithë tani duhet të zgjedhin midis skllavërisë apo lirisë. Të mos bësh një zgjedhje të vetëdijshme është në vetvete një zgjedhje. Nëse zgjidhni lirinë, ju duhet të bëni plane se si të ekzistoni jashtë sistemit skllav që po vihet dhe të mbështesni alternativat e Big Tech që ofrojnë privatësi të plotë.

Në mendjen time Whitney Webb është një nga gazetaret më të mira investigative në internet dhe bën kërkime të përpikta mbi temat ku ajo fokusohet. Marty Bent nga podkasti i TFTC Bitcoin e interviston atë se si bankierët qendrorë planifikojnë të përdorin inteligjencën artificiale (AI) për të kontrolluar jetën e të gjithëve në tokë.

Kjo është një nga intervistat më tronditëse dhe më shqetësuese që kam dëgjuar për një kohë të gjatë pasi ka një parashikim të zymtë se sa ka gjasa që ne të kemi vetëm një vit në rastin më të mirë dhe ndoshta një gjysmë viti për të shijuar internetin siç e njohim tani. Edhe pse është shumë i censuruar, ai është ende i përdorshëm. Ky funksionalitet bazë mund të zhduket nëse parashikimet e saj janë të sakta.

Nëse është kështu, ju nuk do të keni akses në këtë faqe ose në buletinet ditore që ne ofrojmë dhe të gjitha përditësimet që do të nxjerrim nëse ndodh ky skenar.

Siç shpjegon Whitney në intervistën e saj më sipër, ka të ngjarë që vitin e ardhshëm të ketë një sulm kibernetik me flamur të rremë në banka të ngjashme me 11 shtatorin. Ata më pas do ta përdorin këtë sulm për të mbyllur internetin dhe për të zbatuar një Akt drakonik të Patriotëve Kibernetikë.

Përça dhe sundo

Siç vërehet nga Webb, tërheqësit e fijeve gjithmonë kërkojnë të ndajnë njerëzit duke përdorur apele emocionale, dhe kjo situatë është një rast klasik i kësaj.

Jeni me Hamasin, apo me Forcat e Mbrojtjes izraelite (IDF)?

Është një zgjedhje e rreme. Ana në të cilën duhet të jemi është ana e civilëve të pafajshëm, pavarësisht se ku jetojnë. “Ne thjesht duhet të zbresim nga tabela e shahut dhe të ndalojmë së luajturi lojën e tyre.»

Në të vërtetë, vetëm duke qenë kundër luftës do të qëndrojmë kundër armikut të duhur sepse, në fund të fundit, shumica e luftërave, nëse jo të gjitha, bëhen për të mirën e bankierëve qendrorë dhe aleatëve të tyre globalistë, jo për të mirën e kombeve, kauzave humanitare apo demokracisë. Siç vërehet nga Webb:

“Gjysma e popullsisë së Gazës janë fëmijë nën moshën 18 vjeç [d.m.th., nën moshën e votimit dhe nuk e votuan Hamasin në pushtet], kështu që promovimi i bombardimeve me themel të asaj [zone] dhe refuzimi për të lejuar ndihmat humanitare … kjo nuk pranohet.”

Webb gjithashtu thekson se nuk ka praktikisht asnjë shans që forcat izraelite të mos e shihnin sulmin e 7 tetorit 2023 që po vinte. “Është thjesht absurde që ata nuk do të kishin qenë në gjendje të dinin se kjo do të ndodhte paraprakisht,” thotë Webb, “dhe ka veteranë të IDF dhe izraelitë që definitivisht nuk janë miq të Palestinës apo Hamasit që thonë se është kështu.”

’11 shtatori Izraelit’

Izraeli, duke iu referuar atij sulmi si “11 shtatori i Izraelit” mund të jetë një tjetër informacion i dhënë në mënyrë diskrete ose konfidenciale.

“Nëse jeni të njohur me realitetet e 11 shtatorit, ka vetëm pak mundësi. Ose është bërë qëllimisht nga agjencitë e inteligjencës, ose është lejuar të ndodhë nga agjencitë e inteligjencës,” thotë Webb.

“Pra, unë mendoj se mund të supozojmë se mundësi të ngjashme mund të kenë ndodhur këtu me Izraelin, sepse para se të ndodhte e gjithë kjo, Netanyahu po përballej me çështje të mëdha brenda vendit, një sasi të madhe protestash kundër tij, përpjekje të mëdha për ta hequr atë nga pushteti.”

Siç vërehet nga Bent, 11 shtatori prezantoi Aktin Patriot (i cili ishte shkruar qartë dhe po priste në krahë vetëm për momentin e duhur) që “çoi në peizazhin e ferrit distopian në të cilin vazhdojmë të jetojmë aktualisht, dhe është thjesht befasues se njerëzit nuk mund ta [njohin] modelin… Është i njëjti libër lojërash përsëri.”

Në të vërtetë, ngjashmëritë janë të habitshme. Dallimi kryesor është se ne tani kemi një pasqyrë të re që nuk e kishim në vitin 2001. Sot, pasojat e Aktit Patriot janë bërë të qarta dhe ndërsa axhenda e Rivendosjes së Madhe po ecën përpara, ne mund të shohim se sa i rëndësishëm ishte zbatimi i Aktit Patriot për atë axhendë.

Gjatë pandemisë COVID, komploti globalist filloi të zbulonte synimet e tij të vërteta si kurrë më parë. Shumë nga lojtarët pushuan së pretenduari se bëhet fjalë për ndonjë gjë tjetër përveç nënshtrimit të masave.

Meqenëse ne tani e dimë se qëllimi i globalistëve është të skllavërojnë njerëzimin brenda një distopie teknokratike, transhumaniste, ku gjithçka që themi dhe bëjmë dihet nga qeveria dhe mund të përdoret kundër nesh, duhet të jemi shumë të kujdesshëm për inkurajimin e një lufte që më pas mund të përdoret për të justifikuar një lloj akti global të Patriotëve.

Së shpejti: Sulm kibernetik mbi bankat?

Webb futet në artikullin e ardhshëm të veprimit në marrjen e administrimit globalist, i cili duket se përfshin një sulm kibernetik ndaj bankave, diku përpara fundit të vitit të ardhshëm.

“Ekziston një partneritet publik-privat [Partneriteti kundër krimit kibernetik] i vendosur brenda Forumit Ekonomik Botëror (WEF) [dhe] grupet që përbëjnë këtë partneritet janë FBI, DOJ, Shërbimi Sekret, një nga agjencitë e sigurisë të Izraelit, Agjencia Kombëtare e Krimit e UK, një grup bankash dhe disa kompani teknologjike … Palantir, PayPal, Microsoft.

Ata udhëhiqen nga një ish-spiun izraelit i quajtur Tal Goldstein… Jeremy Jurgens, i cili është numër 2 në WEF pas Claus Schwab, në takimin e madh të WEF-së në fillim të këtij viti ishte si ‘Po, [do të ketë] një, sulm gjigant kibernetik para vitit 2025.’

Partneriteti kundër krimit kibernetik – kdmth DOJ dhe të gjithë këta njerëz – thonë se do të jetë një sulm kibernetik ndaj bankave. A nuk është i përshtatshëm? Bankat mund të jenë thjesht si: “Ne kemi rënë, por nuk ishte faji ynë”. Ishte faji i këtyre hakerëve të këqij.’ Dhe jam i sigurt se hakerat do të jenë Hamasi dhe Irani!

Ata mund të fajësojnë këdo, sepse siç e dimë nga Vault 7 dhe Wikileaks se CIA ka aftësinë të vendosë fjalë për fjalë çdo qeveri që dëshiron, ose çdo grup që dëshiron, për një sulm kibernetik, dhe CIA humbi kontrollin e këtyre mjeteve – prandaj Wikileaks mori ato dhe publikimi i tyre – kështu që çdokush mund ta bëjë atë [dhe] kushdo mund të fajësojë këdo, kështu që është shumë e vështirë t’i atribuohet.

Edhe nëse shikoni titujt në lidhje me sulmet kibernetike që kanë ndodhur gjatë disa viteve të fundit, zakonisht është një kompani e sigurisë kibernetike që, nëse shikoni në faqen e saj të internetit, është krijuar nga In-Q-Tel (CIA) ose nga njësia 8200 e Izraelit, e cila është ekuivalenti i NSA-së i Izraelit, dhe ata po thonë gjëra të tilla si ‘Probabilitet i lartë që mund të kenë qenë këta njerëz dhe prova jonë është se ne nuk kemi asnjë provë, por duket si diçka që mendojmë se ata e kanë bërë më parë.’

Dua të them, nuk ka asnjë provë për asgjë, por nga ai gobledygook ju merrni një titull që thotë “Hakerët kinezë përgjegjës”, ose “Hakerët iranianë përgjegjës”, dhe kjo është gjithçka që njerëzit shohin dhe lexojnë.”

Siç vërehet nga Bent:

“Është shumë e lehtë të shihet se ne mund të jemi në kapitullin 1 të një dështimi sistemik bankar. Fillon me këtë konflikt në Lindjen e Mesme, vazhdon të rritet dhe më pas ka një justifikim për të filluar sulmet kibernetike ndaj armiqve të perceptuar dhe kështu sulmohen bankat. ”

Sipas Webb, një grup bankash të mëdha të lidhura me WEF të quajtur FS-ISAC (Qendra e Shkëmbimit dhe Analizës së Informacionit të Shërbimeve Financiare) e ka luajtur këtë që nga viti 2021.

“Ata bashkëpunuan me Bankën Qendrore Evropiane, FED [Rezerva Federale] dhe Carnegie Endowment, e cila në atë kohë drejtohej nga drejtori aktual i CIA-s, William Burns, duke folur saktësisht se si do të luhej sulmi kibernetik ndaj bankave. ”

CBDC-të me çdo emër tjetër janë ende CBDC

Pasi bankat të jenë rrëzuar në një sulm të madh kibernetik, bankat qendrore më pas do të “shpëtojnë ditën” duke prezantuar një monedhë dixhitale të programueshme të bankës qendrore (CBDC) ku mund të gjurmohet çdo transaksion. Në zonat ku ndërgjegjësimi i publikut për rreziqet e CBDC-ve është shumë i madh, si në SHBA, ata mund të përpiqen të mbajnë sistemin me dy nivele siç ekziston sipas sistemit aktual Fed Now. Siç shpjegohet nga Webb:

“CBDC-të ekzistojnë, por publiku nuk ndërvepron domosdoshmërisht me të, gjë që është në thelb ajo që do të jetë FED Tani. Bëhet fjalë për shlyerjet midis bankave. Ata do të përdorin CBDC. Publiku do të ndërveprojë në vend të kësaj me tokenat e depozitave që” Do të emetohen nga bankat komerciale. Ato nuk quhen CBDC, por janë para të programueshme dhe do të shkojnë në binarët e FED Tani.”

Të gjitha bankat e mëdha kanë nënshkruar konceptin e argumenteve të depozitave dhe aktiveve të tokenizuara – dhe sistemin e kontrollit që vjen me të. Kreu i JP Morgan Chase, Jamie Diamond, sugjeroi kohët e fundit që pronat e rrëmbyeshme duhet të konfiskohen me qëllim të luftimit të ndryshimeve klimatike, dhe kjo është pikërisht ajo që ata do të jenë në gjendje të bëjnë me asetet e tokenizuara. “Pra, nuk duhet të jetë një CBDC për të pasur të njëjtat pasoja,” thotë Webb.

Fundi i anonimitetit në internet

Gjëja e dytë që do të ndodhë pasi të ketë ndodhur sulmi kibernetik ndaj bankave është eliminimi i anonimitetit në internet.

Të gjithë duhet të zgjedhin midis lirisë dhe skllavërisë, dhe opsioni për të zgjedhur lirinë po mbyllet me shpejtësi.

Parimet e “njih klientin tënd” (KYC) do t’i imponohen të gjithëve për gjithçka, dhe çdo gjë që nuk e ka atë do të bëhet e paligjshme sipas justifikimit të Sigurisë Kombëtare. Në thelb, ajo që ne po shikojmë është një Akt Patriot Kibernetik, i cili do të lejojë mbikëqyrjen e papenguar të aktiviteteve të të gjithëve në internet dhe aftësinë për të kufizuar ose bllokuar aksesin në internet.

“Sigurisht, fundi i anonimitetit në internet do të thotë të lidhni një ID [dixhitale] të lëshuar nga qeveria me aksesin tuaj në internet … në nivel ISP, dhe kjo është ajo që ata kanë përcaktuar. Interneti siç e njihni nuk do të ekzistojë, pasi kjo të ndodhë.” thotë Webb.

 

“Qëllimi nuk është anonimiteti, periudha, dhe që gjithçka që bëni të mbikqyret dhe të përpilohet, dhe që AI të mbikëqyrë të gjitha dhe të bëjë këtë policim parashikues, gjëra para krimit bazuar në atë që keni bërë tashmë dhe çfarë do të bëni.

Pra, gjëja më e rëndësishme për të bërë është të mos merrni pjesë në sistem pas asaj ngjarjeje. Thjesht mos e bëj.

Unë do të thosha, nëse doni disa nga gjërat që janë në internet tani, për sa i përket njohurive, rezervoni ato jashtë linje. Shkarkoje atë. Vendoseni në hard disk. Mbajeni të sigurt, sepse nëse mund t’i dëshironi këto gjëra pasi të ndodhë e gjithë kjo, dhe nuk dëshironi të merrni etiketën e bagëtisë për të qenë në gjendje të jeni në internet, mendoni patjetër përpara.

Sepse nëse doni të besoni atë që thotë WEF në lidhje me këtë afat kohor – dhe unë do t’i merrja seriozisht – ju keni një vit, jepni ose merrni disa muaj, përpara se interneti të shkatërrohet.

Shenjat paralajmëruese të asaj që do të vijë

Nëse e gjithë kjo tingëllon e pabesueshme, shikoni se çfarë ka ndodhur tashmë. Siç vërehet nga Webb, Microsoft njoftoi së fundmi se kur përdorni Microsoft Windows të dhënat tuaja nuk janë më të dhënat tuaja.

Microsoft mund të përdorë të dhënat tuaja pa pëlqimin tuaj për të trajnuar AI-n e tyre dhe ju nuk mund të tërhiqeni nga kjo. Për më tepër, Microsoft mund t’i fshijë të dhënat tuaja nëse dëshiron, dhe t’ju bllokojë qasjen në pajisjen tuaj duke bllokuar ID-në tuaj të Microsoft.

“Aty ku Microsoft po shkon, ju nuk do të jeni në gjendje të mbani akses në të dhënat tuaja nëse nuk shmangni kryerjen e krimit të menduar… Nëse jeni serioz për të luftuar këto gjëra, nuk keni asnjë justifikim për të mos investuar në gjëra të teknologjisë së lirisë.

Pra, unë patjetër mendoj se njerëzit … duhet t’i kushtojnë më shumë vëmendje, duke marrë parasysh se çfarë po përballemi … dhe të mbështesin zhvilluesit që po e zhvillojnë atë teknologji.

Ka një nevojë të madhe për të hequr dorë nga Big Tech sa më shumë që të jetë e mundur, dhe kjo duhet të ndodhë shpejt, sepse zgjedhja është ose të merrni pjesë në sistemin që është krijuar për ju nga njerëz të çmendur dhe të bëheni skllav, ose të mos bëheni skllav.

Dhe nëse nuk doni të jeni skllav, duhet të investoni tani në alternativat e Big Tech, përveç nëse dëshironi të jetoni një jetë krejtësisht analoge …

Rruga më e lehtë është të shkosh në rrugën e skllavërisë, dhe kështu e kanë projektuar me qëllim. E gjithë pika e shitjes së këtij sistemi është se është i përshtatshëm dhe i lehtë. Pra, padyshim, do të duhet pak punë për të shkuar në rrugën tjetër, por e ardhmja e lirisë njerëzore varet nga ajo, kështu që mendoj se është një zgjedhje mjaft e lehtë.”

Një shembull i “teknologjisë së lirisë” i përmendur në intervistë është Above Phone,1 i cili ofron telefona inteligjentë dhe laptopë të de-Google.

Tirania e AI dhe një shoqëri me dy nivele

Webb kohët e fundit shkroi një artikull për Raportin Solari të Catherine Austin Fitts mbi inteligjencën artificiale, bazuar në “Epoka e AI: Dhe e ardhmja jonë njerëzore”, një libër nga Henry Kissinger dhe ish-CEO i Google, Eric Schmidt. Artikulli i saj titullohet “Grusht shteti përfundimtar”, sepse kjo është ajo që ajo beson se ka të bëjë me AI.

“Argumenti i tyre është se AI do të jetë shumë më i zgjuar se ne, saqë do të jetë në gjendje të shohë aspekte të realitetit që ne nuk mund t’i shohim, [dhe] ne duhet patjetër të besojmë se çdo gjë që na thotë është në këtë të padukshme, realiteti i fshehur është plotësisht realitet, dhe jo vetëm ndonjë halucinacion i AI – që është një term aktual; ky është një fenomen real, ku AI paraqet diçka të dëshmueshme të rreme si fakt.

Mund të jetë shumë lehtë që çfarëdo që të jetë ky ‘realitet’ që AI po identifikon është iluzion, ose thjesht i sajuar… Gjithsesi, ata nuk e nxjerrin fare këtë në librin e tyre. Ata thjesht thonë se AI do të na lejojë të ndjekim këtë kërkim të mrekullueshëm për super njohuri dhe ne do të jemi në gjendje të shohim realitete të padukshme.

Por ka një kompromis, thonë ata, dhe shkëmbimi është se për të zhbllokuar potencialin e plotë të AI, ne duhet të shesim në thelb aftësinë tonë për të perceptuar realitetin. Ne duhet të … thellojmë [përfshirjen tonë me AI] deri në pikën ku jemi të varur nga AI për të marrë vendime për ne dhe ne pakësohemi nga ana njohëse nga AI.

Do të thotë se ne nuk po e përdorim trurin tonë si më parë për të marrë vendime, për të arsyetuar dhe për të perceptuar realitetin. AI po i bën të gjitha këto për ne. Kjo është ajo që ata parashikojnë dhe kjo është shumë distopike, por më pas fillojnë të flasin për këtë model të shoqërisë me dy nivele.

Ky ‘revolucion’ i inteligjencës artificiale do të jetë shumë fuqizues për disa njerëz, politikëbërësit, drejtuesit e korporatave shumëkombëshe, njerëzit që projektojnë AI dhe kodojnë atë, e ngarkojnë dhe e rregullojnë atë. Ata do ta gjejnë këtë shumë fuqizuese.

Por njerëzit që konsumojnë AI … të gjithë të tjerët, me të vërtetë … do të hutohen nga vendimmarrja e tij e errët. Ata do të jenë të pafuqishëm ose do t’i duket shqetësuese dhe nuk do të kenë më asnjë kontroll mbi jetën e tyre. Dhe pastaj, me kalimin e kohës, do të pushojë së qeni në gjendje të kuptojë se çfarë po ndodh me ta. Kjo është fjalë për fjalë për çfarë flet libri.

Ata flasin se si AI do t’i tërheqë njerëzit, kryesisht këtë klasë të pafuqishme, në një version të ri të realitetit që po hartohet nga klasa e fuqizuar, teknokratët. Është shumë e ngjashme me Matricën dhe shumë rrëqethëse. Ajo gjithashtu ka të bëjë me atë që ata thonë se do të jetë kontrolli i AI mbi hapësirën e informacionit.

Natyrisht, kjo do të vijë me të vërtetë pasi AI dhe interneti të jenë të rregulluara shumë nga një autoritet i centralizuar, gjë që OKB-ja po përgatitet të bëjë vitin e ardhshëm.”

Nëse OKB-ja merr rrugën e saj, AI jo vetëm që do të censurojë internetin, por do të shkruajë të gjithë informacionin që mund të përdorni në internet dhe OKB-ja do të jetë autoriteti qendror i të gjithëve.

Siç vërehet nga Webb, ky libër është i rëndësishëm, sepse Schmidt është cari de fakto i AI në SHBA. Ai financon të gjithë ekspertët e AI në administratën e Presidentit Biden (edhe pse është e paligjshme që ai ta bëjë këtë) dhe zhvillon politikat e administratës së AI. Pra, ai po drejton në mënyrë aktive axhendën e SHBA për zhvillimin, adoptimin dhe zgjerimin e AI.

Një zgjedhje që duhet bërë

Çështja kryesore këtu është kjo: Të gjithë duhet të zgjedhin midis lirisë dhe skllavërisë, jo vetëm për veten e tyre, por edhe për pasardhësit e tyre për brezat që do të vijnë, dhe opsioni për të zgjedhur lirinë po mbyllet me shpejtësi. Shtyrja e bërjes së kësaj zgjedhjeje është në vetvete një zgjedhje. Ju jeni duke zgjedhur automatikisht skllavërimin dhe, në fund të fundit, shkatërrimin e vetë njerëzimit.

Ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!

Na ndiqni në Facebook