Studim i fundit

2021-06-10T15:50:48+04:00October 4th, 2018|Kanceri Gjirit|

Studim i fundit: 90% e kancereve të gjirit mund të parandalohen   Kanceri i gjirit është ndoshta një nga diagnozat më të frikshme që një grua mund të marrë. Me gjithë ato gjëra të grumbulluara kundër jush, a ka ndonjë

Kanceri i gjirit

2021-06-10T15:50:59+04:00July 15th, 2017|Kanceri Gjirit|

Kanceri i gjirit; Vetëkontrolli, Diagnoza, Shenjat, Trajtimi   Kanceri i gjirit është një prej tumoreve malinje që prek indet e gjirit, dhe që zakonisht shfaqet në kanalet që mbartin qumështin deri në thithën e gjirit, si dhe në gjendrat e