KANCERI I MËLÇISË

2021-07-06T20:48:49+04:00April 21st, 2019|Kanceri Melçise|

KANCERI I MËLÇISË; SIMPTOMAT, SHKAQET, FAKTORET E RREZIKUT, TRAJTIMI    Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të ndryshme të