Kanceri Testikular

2021-06-10T17:42:08+04:00November 24th, 2017|Kanceri Testikular|

Kanceri Testikular; Shkaqet, Simptomat, Trajtimi Natyral   Kanceri testicular, ose kanceri i testiseve, është një prej kancereve më të zakonshme, që zakonisht ndikon të rinjtë ndërmjet moshave 15 dhe 44 vjeç. Llojet e ndryshme të kancerit testicular janë klasifikuar nga