Limfoma – Lymphoma

2021-06-11T19:38:23+04:00October 13th, 2017|Limfoma|

Limfoma - Lymphoma / Kanceri Limfatik; Shkaqet, Simptomat dhe Trajtimi   Limfoma është një formë e kancerit që prek sistemin imunitar - në mënyrë specifike, ky është një kancer i qelizave të imunitetit të quajtura limfocite, një lloj i qelizave