Karcinoma Bronchioloaveolare

2021-06-10T15:54:46+04:00November 29th, 2017|Kanceri Mushkerive|

Karcinoma Bronchioloaveolare; Kanceri “misterioz” i mushkërive   Kanceri Bronchioloalveolar është quajtur ndonjëherë si  kanceri “misterioz” i mushkërive. Me një kontabilitet prej 2% deri 14% të të gjithë kancereve të mushkërive, pak dihet për këtë lloj kanceri të qelizave jo të vogla

Mesothelioma

2021-06-10T15:55:30+04:00November 6th, 2017|Kanceri Mushkerive|

Mesothelioma / Kancer i mushkërive; Llojet, Simptomat, Prognoza e mbijeteses, Faktoret e rrezikut, Trajtimi Natyral profesional   Mesothelioma është një formë e rrallë dhe agresive e kancerit që zhvillohet në membranën (veshjen e brendshme) të mushkërive, barkut ose zemrës. E

Kanceri i mushkërive

2021-06-20T23:12:59+04:00August 11th, 2017|Kanceri Mushkerive|

Kanceri i mushkërive; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i mushkërive është një nga llojet më të zakonshme dhe të rënda të kancerit. Mushkëritë kanë dy qëllime kryesore: • për të transferuar oksigjen në gjak kur njeriu merr frymë