Kanceri i veshkave

2021-06-10T17:49:14+04:00November 24th, 2017|Kanceri Veshkave|

Kanceri i veshkave; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Ky artikull përqendrohet në karcinomën e qelizave renale (Renal Cell Carcinoma) dhe termi "kancer i veshkave” do të përdoret për t'iu referuar këtij kanceri. Kanceri i veshkave është një lloj kanceri