KANCERI I FYTIT

2021-06-06T20:40:43+04:00May 26th, 2018|Kanceri Fytit|

KANCERI I LARINGUT / FYTIT   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të ndryshme të kancerit, secila me emrin