Bimët e Egra Shkretinore për Shëndetin Imun


Imuniteti është niveli i parë i sistemit mbrojtës të trupit tonë. Kapaciteti i përgjithshëm i trupit mund të forcohet përmes ushqimit të mirë, adoptimit të një stili jetese të shëndetshme, gjumit të duhur dhe stërvitjes adekuate. Në procesin e përmirësimit dhe rritjes së imunitetit, bimët shkretinore luajnë një rol të rëndësishëm. Duke i zbatuar më tej këto koncepte, ekipi ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit ka zhvilluar produktet bimore të mëposhtme për fuqizimin total të Imunitetit.

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”shendeti-imun” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]