Shëndeti i Tretjes

Bimët e Shkretëtirës për shëndetin e traktit Gastrointestinal – Tretja është një çelës për një jetë të shëndetshme sepse shumica e problemeve shëndetësore fillojnë pikërisht këtu. Ajo luan një rol të madh në zbërthimin e ushqimit në lëndët ushqyese të nevojshme, të cilat trupi i përdor për energji dhe luan funksione të ndryshme në trup. Shëndeti i mirë varet nga sistemi tretës, sa më i shëndetshëm të jetë ai, aq më i shëndetshëm dhe larg sëmundjeve qëndron trupi.

Për të përmirësuar shëndetin e zorrëve dhe për të ndihmuar në trajtimin e problemeve gastrointestinale (si Gastriti (ulçëra e stomakut), urthi, refluxi gastroezofaegal, hernia hiatale, fryerja e barkut, koliti nervor dhe zorra e irrituar, bakteriet dhe parazitët, candida albicans, hemorroidet, etj.), ne kemi zhvilluar produkte nga bimët shkretinore të hulumtuara për këtë qëllim, që i gjeni më poshtë.

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”shendeti-i-tretjes” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]