Për Meshkujt


Në një orar të ngjeshur, shëndeti i burrave shkon drejt lëkundjes dhe kjo çon në probleme serioze shëndetësore për shkak të neglizhencës. Steriliteti, qëndrueshmëria e ulët, problemet e ereksionit dhe ejakulimit, Impotenca, energjia e ulët seksuale dhe shëndeti i prostatës janë disa shqetësime kryesore kur bëhet fjalë për shëndetin e burrave.
Për të mbështetur shëndetin e meshkujve, WAH ka identifikuar disa bimë të fuqishme të shkretëtirës për të përmirësuar energjinë, forcën, qëndrueshmërinë dhe fertilitetin mashkullor. Ekipi ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit (WAHRD) ka hulumtuar kombinime të ndryshme të bimëve skretinore për të zhvilluar produktet bimore më efikase për shëndetin mashkullor, që i gjeni më poshtë.
[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”per-meshkujt” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]