Për Femrat


Në jetën e ngarkuar dhe të vështirë, femrat kanë shumë ngarkesë pune dhe kaos në shtëpi. Në raste të tilla, vëmendja ndaj shëndetit të tyre bëhet një detyrë e lodhshme. Çështja më e zakonshme në shëndetin e grave është çekuilibri hormonal. Ai jo vetëm që shkakton shtim në peshë, por shkakton probleme të tjera që prishin cilësinë e jetës së tyre të përditshme, si puçrrat, sindromë premenstruale (PMS), libido të ulët dhe shumë më tepër.
Për përmirësimin e shëndetit të femrave dhe problemet e infertilitetit tek ato, Ekipi ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit (WAHRD) ka kombinuar disa bimë unike të shkretëtirës për të zhvilluar ilaçet bimore më efikase dhe të sigurta për shëndetin e femrave, që i gjeni më poshtë.
[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”per-femrat” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]