Kujdesi për Zemrën


Zemra është “Linja e Jetës së Trupit Tonë”. Por, ka disa faktorë rreziku që shkaktojnë probleme me zemrën, disa prej tyre janë çrregullimet autoimune, sëmundjet e ndryshme të zemrës, pesha e tepërt, stresi, konsumimi i alkoolit, mungesa e aktiviteteve fizike, etj. Për t’u kujdesur mirë për zemrën tuaj, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka identifikuar disa bimë të egra shkretinore për kujdesin e zemrës, të kombinuara në sasi të përshtatshme për të zhvilluar produktet bimore të sigurta dhe pa efekte anësore të mëposhtme.

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”kujdesi-per-zemren” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”3″ column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]