Kujdesi për Lëkurën


Lëkura me shkëlqim natyral është një ëndërr e çdo njeriu, pasi lëkura është një përshkrim i shëndetit të brendshëm. Sipas studimeve, përdorimi i kozmetikës natyrale është i rëndësishëm, por së bashku me të, marrja e kapsulave bimore të Kujdesit të Lëkurës mund të përmirësojë shëndetin e lëkurës tuaj në një nivel tjetër.
Me rolin e tij, Ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit (WAHRD) ka kombinuar ekstraktet dhe esencat e bimëve shkretinore me efektive për kujdesin e lëkurës, për të zhvilluar një mjekësi të re për kujdesin e lëkurës, që ndihmojnë gjithashtu për trajtimin e Dermatitis, Ekzemës, Psoriasis, Rosacea, Akneve dhe gjëndje të tjera të lëkurës dhe të flokut, si Alopecia Areata, etj.
[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”kujdesi-per-lekuren” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]