Kujdesi për Diabetin


Bimët e Egra Shkretinore për Diabetin – Duke jetuar në rrugën e botës së zënë dhe të jetës stresuese, sheqeri i lartë në gjak është një nga shqetësimet kryesore shëndetësore të përmendura nga qeniet njerëzore të të gjitha grupmoshave. Niveli i shëndetshëm i sheqerit në gjak mund të menaxhohet në mënyrë efektive kur problemi zbulohet herët. Dihet se çon në shumë komplikime të tjera shëndetësore. Disa nga ato kryesore janë sëmundjet kardiovaskulare, rritja e rrezikut të goditjeve në tru, problemet e shikimit dhe dështimi i veshkave. Kështu, për të ndihmuar në mbështetjen e menaxhimit të shëndetshëm të sheqerit, Ekipi Kërkimor i Wild Arabic Herbs (WAHRD) ka bërë kërkime të jashtëzakonshme dhe ka ardhur me disa produkte bimore për kontrollin e sheqerit që i gjeni në vijim…

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”kujdesi-per-diabetin” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]