Herpes & HPV


Herpes i referohet një klase të infeksioneve virale të një natyre seksuale dhe jo-sexuale. Aktualisht ekzistojnë mbi 70 lloje të ndryshme të herpes, të cilat janë shkaktuar nga një ose më shumë viruse herpes.

Human Papilloma Virus (HPV) është një virus i cili transmetohet nga lëkura-në-lëkurë përmes marrëdhënieve seksuale apo formave të tjera të kontakteve lëkurë -lëkurë të organeve gjenitale. HPV është në fakt një grup me më shumë se 150 viruse të lidhura me këtë kusht. Secilit virus HPV në këtë grup të madh i është dhënë një numër i cili emërton llojin e secilit HPV. HPV është emëruar gjithashtu për lythat gjenitale (papilomat) që disa lloje HPV mund të shkaktojnë.

Disa lloje të tjera HPV mund të çojnë në kancer, veçanërisht kancerin e qafës së mitrës. Ka më shumë se 40 lloje të HPV që mund të infektojnë zonat gjenitale të meshkujve dhe femrave.

HPV mund të infektojë gjithashtu gojën dhe fytin dhe të shkaktojë kancer të orofaringut (mbrapa e fytit, duke përfshirë bazën e gjuhës dhe bajamet). Ky quhet kancer orofaringeal.

Për të luftuar në mënyrë natyrale dhe të sigurt këto viruse të transmetueshme seksualisht, dhe për parandalimin e sëmundjeve më të rënda që ato mund të shkaktojnë, ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit të Wild Arabic Herbs (WAHR&D) ka identifikuar bimët e egra shkretinore më të fuqishme, të kombinuara në lloj dhe sasi të caktuar, për të zhvilluar ilaçet bimore më efektive kundër këtyre viruseve, që i gjeni më poshtë.

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”herpes-hpv” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” number_posts=”” offset=”0″ columns=”” column_spacing=”” orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_border_color=”” grid_separator_style_type=”double|solid” grid_separator_color=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” /]