Këtu do të gjeni artikuj për njohjen dhe trajtimin natyral të sëmundjeve të veshkave dhe traktit urinar.

INFEKSIONI I TRAKTIT URINAR (ITU)

December 8th, 2022|0 Comments

INFEKSIONI I FSHIKEZES DHE I TRAKTIT URINAR (ITU); Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Infeksioni i traktit urinar (ITU), i njohur gjithashtu si cystitis ose infeksioni i fshikëzës, është një gjendje në të [...]

Bimët dhe ushqimet më të mira për veshkat

December 8th, 2022|0 Comments

Bimët dhe ushqimet më të mira për veshkat   Natyrisht, është e rëndësishme të kemi një funksion të shëndetshëm të veshkave për mirëqenien e përgjithshme. Fatkeqësisht, shumë njerëz i kushtojnë shumë pak vëmendje zakonit të [...]

Mjete shërimi natyrale për gurët në veshka

December 8th, 2022|0 Comments

Mjete shërimi natyrale për gurët në veshka   Gurët në veshka janë jashtëzakonisht të dhimbshëm, dhe numrat janë befasues! Në fakt, sipas Rishikimeve në Urologji, rreth 7% e popullsisë së rritur vuajnë nga kjo gjendje [...]

Glomerulonefriti / Inflamacioni i veshkave

November 16th, 2022|0 Comments

Glomerulonefriti / Inflamacioni i veshkave; Çfarë e shkakton dhe si trajtohet?   Çfarë është Glomerulonefriti? Glomerulonefriti është një grup i sëmundjeve që dëmton atë pjesë të veshkës që filtron gjakun (e quajtur glomeruli). Terma të [...]