Loading...
Ushqimi2018-11-02T17:17:43+04:00

Selenium / Seleni

By |December 16th, 2017|

Selenium / Seleni / Se; Lufton Kancerin, Mbron AND-në nga mutacionet, mbron gjëndrat Tiroide…   Seleni është një element kimik me simbolin Se

Fitonutrientët

By |December 14th, 2017|

Fitonutrientët, lëndë aktive bimore që kanë treguar se mbrojnë gjenet e shëndetëshme dhe parandalojnë metastazat e kancerit   Çfarë janë Fitonutrientët? Fitonutrientët janë

Dieta e Autizmit

By |December 13th, 2017|

Autizmi; Ushqime që duhen konsumuar dhe ushqime që duhen shmangur   Autismi i referohet një çrregullimi zhvillimor në fëmijërinë e hershme. Autizmi është një