Ushqime që ndihmojnë në parandalimin e Kancerit të Pankreasit

 

Kanceri i pankreasit është një sëmundje serioze dhe kërkon kujdes të menjëhershëm mjekësor. Pankreasi është një gjëndër (një organ që prodhon dhe çliron substanca në pjesë të tjera të trupit), i vendosur në abdomen. Ai është përafërsisht 15 cm i gjatë dhe gjendet pas stomakut, ku brinjët takohen në pjesën e poshtme të kafazit të kraharorit.

Kanceri pankreatik mund të ndodhë në çdo moshë. Burrat kanë tendencë të jenë më të prekur se femrat.  Më poshtë janë listuar disa ushqime që mund të zvogëlojnë shanset për të marrë kancer pankreatik, i cili kohët e fundit është shkaku i katërt kryesor i vdekjeve të lidhura me kancerin.

– Specat djegës Jalapeno

Specat Jalapeno janë një ushqim i shkëlqyeshëm për parandalimin e zhvillimit të qelizave të kancerit të pankreasit. Këto speca janë një burim i shkëlqyeshëm i vitaminës B6, me një filxhan të thjeshtë specash jalapeno të prerë sigurojnë 23% të konsumit të rekomanduar ditor për këtë vitaminë të rëndësishme të kancerit anti-panreatik. Ato gjithashtu sigurojnë një mori të lëndëve ushqyese të tjera të njohura për të luftuar kancerin e pankreasit, përfshirë folatin, vitaminën C dhe beta-karotenin.

Mjedrat

Mjedrat janë të pasura me lëndë ushqyese, dhe janë shumë të ulëta në kalori. Studimet klinike sugjerojnë që konsumimi i përditshëm i mjedrave të kuq mund të ndihmojë në parandalimin e kancerit të pankreasit, për shkak të përqendrimit të tyre të lartë të acidit elagjistik. Ndërsa acidi elagjik gjendet në një numër ushqimesh, mjedrat e kuqe janë burimi më i mirë dietik i kësaj substance të mrekullueshme për luftimin e kancerit (1.500 mcg për gram ekstrakt frutash me peshë të thatë). Acidi Ellagic është një anti-kancerogjen i provuar, anti-mutagjen dhe një frenues i kancerit. Mund të jetë gjithashtu në gjendje të shkaktojë apoptozë (vdekje qelizore) në qelizat kancerogjene. Për më tepër, acidi ellagik që gjendet tek mjedrat e kuqe ruan fuqinë e tij përmes ngrohjes dhe ngrirjes. Pra, pavarësisht nëse i hani mjedrat të freskëta, të ngrira ose të thata, do të korrni përfitimet e tyre për luftimin e kancerit.

– Karrotat

Ndoshta keni dëgjuar se karrotat janë të mira për sytë, por a e dini se këto perime të shijshme mund të ndihmojnë gjithashtu në mbrojtjen nga kanceri i pankreasit? Karrotat janë një burim i shkëlqyeshëm i beta-karotenit dhe vitaminës C. Për më tepër, ato përmbajnë falcarinol, një përbërje natyrale që ka treguar se është në gjendje të pengojë zhvillimin e kancerit. Studiuesit zbuluan se minjtë që kishin tumore prekanceroze dhe që ushqeheshin me karrota kishin 1/3 më pak gjasa të zhvillonin tumore në shkallë të plotë sesa kafshët e tjera në grupin e kontrollit. Për të marrë sa më shumë falcarinol, i hani karrotat tuaja të papërpunuara.

– Salmon

Salmoni siguron një burim të shkëlqyeshëm të acideve yndyrore Omega 3, një lloj i acideve yndyrore që dietave perëndimore shpesh iu mangon. Omega-3 besohet se ka një efekt mbrojtës kundër kancerit të pankreasit dhe llojeve të tjera të kancerit. Përveç Omega-3, Salmon (veçanërisht Salmon i egër) siguron shumë astaxanthin, një karotenoid që i jep Salmonit ngjyrën e tij rozë dhe që ka një aktivitet të fortë antioksidant. Përveç që mburret me nivele më të larta të astaxanthin, Salmoni i egër përmban nivele më të ulëta të bifenileve të poliklorinuar (PCB), kimikate të dëmshme që shpesh gjenden në sasi të larta në Salmonin e kultivuar. Por moderimi duhet të praktikohet edhe në konsumin e Salmonit të egër. Një konsum i tepërt ose shumë i lartë i Salmonit mund t’ju predispozojë për një ekspozim të tepruar ndaj toksinave të caktuara – siç është merkuri dhe pesticidet – që përmban peshku. FDA rekomandon të hani peshk dy herë në javë, por jo më shpesh. Gratë shtatzëna dhe gratë që po planifikojnë të mbeten shtatzënë duhet ta marrin këtë këshillë veçanërisht seriozisht sepse toksinat në peshk mund të dëmtojnë zhvillimin neurologjik të fetusit.

– Sallata Kale

Karakteristikat mbrojtëse shëndetësore të kales janë të gëra dhe të larmishme. Një nga përfitimet më interesante shëndetësore të kale është aftësia e mundshme e këtij super-ushqimi për të parandaluar kancerin e pankreasit. Kale është e ngarkuar me lëndë ushqyese që luftojnë kancerin si vitamina C, quercetin, kaempferol, myricetin dhe beta-carotene. Kaempferol është treguar se pengon përhapjen e qelizave të kancerit të pankreasit dhe shkakton apoptozë të qelizave kancerogjene. Kale mund të hahet e papërpunuar në sallata, ose mund t’i shndërroni gjethet e  kale në një pjatë të ngrohtë të shijshme duke i zierë.

– Lakra

Një konsum i rregullt i lakrës mund të ndihmojë në mbrojtjen e individëve të prirur kundër kancerit të pankreasit. Lakra është e ngarkuar me vitaminë C, por gjithashtu përmban vitaminë B6 dhe folate. Për më tepër, lakra prodhon glukozinolate kur bima pritet, copëtohet ose përtypet. Glukozinolatet janë përbërës anti-kancerogjenë që kanë treguar se kufizojnë sasinë e dëmtimit të ADN-së dhe mutacionin e qelizave, si dhe pengojnë proceset që parandalojnë vdekjen e programuar të qelizave dhe promovojnë rritjen e qelizave të pakontrolluara. Në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga lakra, e hani atë të papjekur; gatimi shkatërron vitaminën C dhe denatron enzimën që është përgjegjëse për prodhimin e glukozinolateve.

– Brokoli

Brokoli është një ushqim i vërtetë superhero për luftimin e kancerit të pankreasit. Brokoli është një nga ushqimet më të mira për të ngrënë nëse dëshironi të ushqeheni me dietë  kundër kancerit pankreatik. Brokoli përmban disa komponime të jashtëzakonshme që kanë treguar se eliminojnë toksinat kancerogjene, parandalojnë mutacionin e ADN-së, shkaktojnë apoptozën në qelizat kancerogjene, ndihmojnë në parandalimin e zhvillimit të tumoreve beninje dhe ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së kancerit nga një organ në tjetrin. Brokoli, i disponueshëm në shumë dyqane ushqimore shëndetësore, është veçanërisht i pasur me komponime që luftojnë kundër kancerit, por edhe lulet e brokolit ofrojnë sasi të konsiderueshme. Për të maksimizuar përfitimet shëndetësore të brokolit, e hani brokolin tuaj të papërpunuar ose të gatuar në avull. Konsumimi i brokolit të papërpunuar, të thërrmuar, është treguar të rezultojë në thithjen më të shpejtë dhe më të mirë të komponimeve luftuese kundër kancerit. Sipas një studimi, gatimi mund të shkatërrojë deri në 90% të sulforafanit – substancën kryesore anti-kancerogjene në brokoli.

– Vezët e Peshkut

Vezët e peshkut kryesojnë listën e burimeve natyrore të acideve yndyrore Omega-3. Vezët e peshkut janë një nga burimet më të mira natyrore të DHA dhe EPA të cilat janë lloje të acideve yndyrore Omega-3. Vezët e peshkut përmbajnë edhe më shumë Omega-3 sesa peshqit.

– Qershitë

Qershitë janë natyrisht të pasura me perillil (POH), një përbërës që ka treguar se ndihmon në parandalimin e kancerit të pankreasit. Kur blini qershi, është e mençur të zgjidhni fruta të rritura në mënyrë organike kur është e mundur pasi qershitë e rritura në mënyrë konvencionale shpesh përmbajnë nivele të larta pesticidesh dhe përbërësish të tjerë kimikë.

– Patatet e ëmbla

Patatet e ëmbla janë një nga perimet më të vjetra të njohura për njeriun. Ato janë gjithashtu një nga perimet më ushqyese dhe përmbajnë mjaft lëndë ushqyese që mund të ndihmojnë në parandalimin e kancerit të pankreasit. Varietetet rozë, portokalli dhe të verdha janë një nga burimet më të përqendruara të ushqimit të beta-karotenit (sa më intensiv të jetë ngjyra, aq më shumë beta-karoten), por patatet e ëmbla janë gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i vitaminës C. Për më tepër, ato përmbajnë proteina unike të cilat, sipas studimeve paraprake, mund të kenë veti të rëndësishme antioksiduese. Për më tepër, patatet e ëmbla janë tipikisht të ulëta në pesticide, madje edhe ato të rritura jo organikisht.

Trajtimi Natyral Profesional i Kancerit të Pankreasit

Harpagodix

SKU 010101
€250.00
In stock
1
Product Details

HARPAGODIX - DESERT CANCER & PAIN KILLER


- Harpagodix is a new and advanced herbal formula that has intertwined the pain-killing effects and cancer cells at the same time, completely naturally, without suppressing immunity or damaging DNA.

- Harpagodix is produced to kill all kinds of pain naturally, especially in cancer patients, which at the same time helps them in their battle against cancer, like no other medicine or treatment available in the world today.

- Harpagodix contains strong herbal substances that selectively kill cancer cells and stimulate immune cells to act to their maximum potential.

- Harpagodix acts on the natural kill of various pains such as those of the joints, bones, muscles, heart, chest, back and abdominal.

- Fights and relieves pain of patients with Osteoarthritis, Rheumatoid Arthritis, Rheumatism, etc. without any side effects.

- Harpagodix contains anti-carcinogenic, analgesic and anti-inflammatory substances directly from desert plants.

Note!

- Harpagodix and all of our products are not manufactured or commercially available, as are usually the "Dietary Supplements", but they are specially prepared directly from the wild desert and studied plants.

- Harpagodix is 100% Original, completely safe for everyone and has no side effects.

- 100% with wild herbs, no chemical preservatives, no artificial dyes or chemical additives.

- Prescribed along with other herbal remedies of the complete package for patients with different types of cancer.

- The product is in capsule form and is taken 3 times daily from 1 capsule.

Ingredients

The product is a professional combination of more than 15 wilderness desert herbs, professionally combined and studied, to combat pain and cancer cells at the same time.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum infusion of the best the Lord has given us!


HARPAGODIX – VRASËSI SHKRETINOR I KANCERIT DHE DHIMBJEVE


- Harpagodix është një formulë bimore e re dhe e avancuar, që ka gërshetuar mes efekteve vrasëse të dhimbjeve dhe të qelizave kancerore në të njëjtën kohë, krejtësisht në mënyrë natyrale, pa shtypur imunitetin dhe pa dëmtuar DNA-në.

- Harpagodix është prodhuar për të vrarë të gjitha llojet e dhimbjeve në mënyrë natyrale, veçanërisht në pacientët e kancerit, të cilët i ndihmon njëkohësisht në betejën e tyre kundër kancerit, si asnjë lloj ilaçi apo trajtimi tjetër që ekziston sot në botë.

- Harpagodix përmban lëndë të forta bimore që vrasin qelizat kancerore në mënyrë seleksionale dhe që stimulojnë qelizat e imunitetit për të vepruar me përfomancën e tyre maksimale.

- Harpagodix vepron në vrasjen e natyrshme të dhimbjeve të ndryshme si ato të nyjeve, eshtrave, muskujve, zemrës, gjoksit, shpinës dhe abdominale.

- Lufton dhe lehtëson dhimbjet e pacientëve me Osteoartrit, Artrit Reumatoid, Reumatizëm, pa asnjë lloj efekti anësor.

- Harpagodix përmban lëndë anti-kancerogjene, analgjezike dhe anti-inflamatore të drejtëpërdrejta nga bimët shkretinore.

Shënim!

- Harpagodix dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore të studiuara.

- Harpagodix është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë dhe nuk ka efekte anesore.

- 100% me bimë të egra, pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo shtesa kimike.

- Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera bimore të paketës së plotë për pacientët me lloje të ndryshme të kancerit.

- Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

- Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.

Përbërësit

Produkti është një kombinim profesional i më shumë se 15 bimëve të egra shkretinore, të kombinuara në mënyrë profesionale dhe të studiuar, me qëllim të luftimit të dhimbjeve dhe qelizave kancerogjene në të njëjtën kohë.

Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

Save this product for later