Tre mënyra që forcojnë dhe parandalojnë lëshimin e gjoksit vetëm në dy javë trajtim

 

Disa gra vuajnë nga problemet e lëshimit të lëkurës së gjirit, për shkak të shtimit të menjëhershëm në peshë, ose humbje të shpejtë të peshës, këto receta mund të shpëtojnë nga ky shqetësim i bezdisshëm.

Mënyra e parë

– Masazhoni gjoksin me vaj ulliri dy herë në javë, në mënyrë rrethore, kjo ndihmon qarkullimin e gjakutdhe hidraton lëkurën.

Mënyra e dytë

– Përzieni në sasi të barabartë vaj ulliri dhe gjalp kakao dhe masazhoni gjoksin në mënyrë rrethore për dy minuta. Lërini për 30 minuta mbi lëkurë dhe pastaj lajeni me ujë të vakët. Ky process përsëritët dy herë në javë.

Mënyra e tretë

– Masazhoni gjoksin me një copë akulli në mënyrë rrethore, ky process është konsideruar mjaft efektiv për të forcuar lëkurën dhe muskujt e gjoksit. Ky process përsëritet dy herë në ditë.