Trajtimi Natyral Profesional i Hepatitit B

 

Trajtimi Natyral Profesional për trajtimin e Hepatitit B kronik, përbëhet nga ilaçe krejtesisht bimore, me bime te egra shkretinore, të sigurta dhe pa efekte anesore, te studiuara ne menyre shkencore dhe qe kane dhene rezultate te shkelqyera ne qindra e mijera paciente nga vende te ndryshme te botes.

Trajtimi ndiqet për një periudhë kohore mesatare 6-12 muaj, me qëllim të asgjësimit të bërthamës së virusit me arritjen e rezultatit HBV DNA NEGATIVE; kurse për arritjen e rezultatit HbsAg Negative –dmth për zhdukjen e gjurmëve të virusit-, tek disa pacientë mund të duhet një kohë pak më e gjatë.

Suksesi total i kures brenda afateve te parashikuara eshte mbi 90%, por megjithate, te gjithe pacientet pa perjashtim perfitojne nga trajtimi dhe mund te thuhet se dalin nga rreziku i semundjes apo avancimit te saj me mbi 99%, nese e ndjekin trajtimin ne rregull se paku per 6-8 muaj, me vullnetin e Zotit Fuqiplote.

Perkrah ilaçeve bimore, pacientet do te ndjekin gjithashtu udhëzimet tona në lidhje me dietën ushqimore dhe stilin e jetesës, që i shoqërojmë bashkë me ilaçet.

Kura bimore për Hepatitin B dhe C, si dhe per Hepatitin Autoimun si dhe Cirrozen e melçise, përfshin 4 ilaçet bimore që i gjeni në vijim; 3 prej tyre janë në formë të kapsulave, kurse i katërti është në formë të pluhurit që duhet të përziehet me mjalt blete natyral para përdorimit (mund te merret gjithashtu ne forme te kapsulave, sipas preferences se pacientit). Ilaçet merren të gjitha nga goja dhe nuk mund të jepen si infuzion.

Perberesit e kures bimore i gjeni ketu.