Top 8 mënyra për të shëruar botën nga kanceri – kur çdo spital të ndjekë terapi 100% natyrale

 

Kanceri fillon nga mutacioni i ADN-së së një qelize për shkak të konsumit të kancerogjenëve – karburantit kryesor për kancerin. Në mënyrë që kanceri të mbijetojë, të rritet, të përhapet dhe të vazhdojë të ndryshojë, qelizat anormale duhet të marrin më shumë karburant. Megjithëse shumica e njerëzve mendojnë se tumoret e kancerit janë të këqija, ata janë në të vërtetë mënyra se si trupi juaj përpiqet të mbajë qelizat e dëmshme dhe t’i mbajë ato të lokalizuara dhe të mbyllura. Nëse tumori nuk ndërhyn me funksionet normale, atëherë kirurgjia thjesht përbën rrezikun e përhapjes së qelizave të dëmshme që do të mbeteshin ndryshe, si në shumicën e tumoreve të vezoreve, të gjirit, të zorrëve dhe të mëlçisë. Strategjia kryesore për të zvogëluar dhe eliminuar një tumor është ndalimi i ushqimit të karburantit. Kjo nënkupton përfundimin e konsumit të kancerogjenëve – që përfshin një listë lavanderie të përbërësve në ushqim, ujë, ilaçe dhe produkte të kujdesit personal.

Ka shumë agjentë kancerozë në mjekësinë e botës sot dhe gjatë gjithë historisë spitalore

Shumica e njerëzve janë të frikësuar për vdekjen nga kanceri, por gati të gjithë kanë disa qeliza të kancerit në një farë mënyre në trupin e tyre. Stresi kur zbulon se ke kancer është i mjaftueshëm për të nxitur rritjen e tij. Mammogramet false-pozitive janë shkaku kryesor i stresit. Ekspozimi ndaj trajtimeve të rrezatimit, si skanimet CT ose PET, dhe rrezet X çojnë në mutacione të qelizave abnormale. Kimioterapia shkatërron funksionin e sistemit imunitar, bakteret e mira të zorrëve dhe ushqen rritjen e re të kancerit, duke e përhapur atë në të gjithë trupin. Medikamentet e recetave shkaktojnë që trupi të bëhet acid, duke shtuar zhvillim të mutacione të pakontrolluara të qelizave.

Vaksinat nuk mund të shkaktojnë vetëm zhvillimin e kancerit, por ato gjithashtu përmbajnë fjalë për fjalë qelizat e mutuara dhe proteinat e modifikuara gjenetikisht nga kafshët e tjera, duke përfshirë foshnjat e abortuara të njerëzve, majmunët e gjelbër afrikanë, derrat, qentë, shqiponjat, pulat, lopët, etj.

Nga 1955 deri më 1963, pothuajse 100 milionë amerikanë kanë marrë një ose më shumë doza të vaksinës polio. Është vlerësuar se deri në 30 milionë prej atyre marrësve mund të kenë marrë doza të kontaminuara me simian virus 40 (SV40), një virus i gjetur në lloje të caktuara të kancerit tek njerëzit. Shfrytëzimi masiv i sotëm i antibiotikëve në zyrat e mjekut, spitalet dhe në fermat e kafshëve të fabrikës (CAFOs) ka çuar në shpërthime të mëdha që janë imune ndaj antibiotikëve. Përveç kësaj, kur mjekët ju japin antibiotikë me recetë, ato gjithashtu fshijnë bakteret tuaja të mira të zorrëve, duke ju rrezikuar për sulme më të mëdha nga bakteret dhe viruset kancerogjene.

Shumë agjentë të ushqimit, ruajtës, aditivë dhe përbërës artificialë shkaktojnë kancer, duke përfshirë aspartamën, sukralozën, MSG (glutamat monosodium), benzoate natriumi, nitratet dhe ngjyrosjet artificiale ushqimore. Shumë kimikate që përdoren për të ruajtur ushqimin, e zgjasin jetën e ushqimit, por shkurtojnë jetën e njeriut. Shumica e korporatave thjesht nuk kujdesen për njerëzit, por vetëm për fitimet.

Kimikatet që përdoren për të trajtuar të korrat janë gjithashtu nga shkaqet kryesore të kancerit, duke përfshirë pesticidet, herbicidet dhe insekticidet. Kjo është arsyeja pse është me rëndësi vitale që të shmangen organizmat e modifikuar gjenetikisht me çdo kusht. Edhe macet dhe qentë janë të ndjeshëm ndaj gjetjes së leukemisë nga përdorimi i rrethinës në oborrin tuaj. Imagjinoni nëse herbicidi vdekjeprurës përhapet në kopshtin e shtëpisë suaj.

Riparoni zorrën tuaj dhe do mund të parandaloni dhe të zmbrapsni kancerin

Zorrët njerëzore kanë nevojë për baktere të mira dhe të këqia për të mbijetuar, në një raport prej 85% me 15%. Për pjesën më të madhe, nëse shmangni ujin e rubinetit (të ngarkuar me metale të rënda dhe fluoride toksike), vaksinat, barnat kimike, kimioterapinë, pijet alkoolike, cigaret, OMGJ, glutenin konvencional, ëmbëltuesit artificial, ushqimet e zbardhura (pothuajse të gjitha ushqimet e bardha) shurupin e fruktozës së misrit, atëherë ju keni eliminuar shkaqet kryesore të kancerit. Ju gjithashtu keni shmangur shkatërrimin e baktereve të mira të zorrëve dhe keni ndërprerë shumicën e karburantit të qelizave të kancerit që i duhet të mbijetojnë, përhapen dhe shumohen.

Pas kësaj, duhet të përforconi trupin me fruta organike, natyrale dhe të papërpunuara, perime, arra dhe fara.

Tani është koha për të hedhur një vështrim më të afërt në tetë mënyrat më të mira për të shëruar botën nga kanceri, duke përfshirë edhe spitalet

  1. Shtimi i përdorimit të shafranit indian dhe xhenxhefilit si erëza në gatim.
  2. Terapia intensive me vitaminë C (nga burimet natyrale).
  3. Rritja e marrjes së vitaminës D3 (sidomos kur lufton gjirit, zorrës së trashë ose kancerit të prostatës).
  4. Eliminimi i OMGJ-ve, glutenit, ushqimit të përpunuar dhe të gjithë ëmbëlsuesve artificialë nga ushqimi spitalor dhe ai në shtëpi.
  5. Pirja vazhdimisht e ujit të pranverës në vend të ujit të çezmës.
  6. Alkalizimi i pH së pacientit në 7.2 dhe kontrolli periodik gjatë gjithë ditës për ta ruajtur atë.
  7. Terapia e ajrit të pastër.
  8. Terapia e bimëve mjekësore shkretinore të studiuara dhe të provuara me sukses në njerëz (në vend të kirurgjisë, kimioterapisë dhe rrezatimit).

Nëse duhet të shkosh në spital për çfarëdo lloj trajtimi, operacioni, kujdesi emergjent, apo edhe për të vizituar të afërmit ose miqtë, konsideroni faktin se shumica e spitaleve janë baza për kancer, për disa arsye, duke përfshirë viruset, përdorimin e lartë të antibiotikut, instrumentet dhe dhomat e ndotura, OMGJ dhe ushqime të përpunuara për pacientët dhe vizitorët, përdorimi i lartë i vaksinave, përdorimi i lartë farmaceutik dhe natyrisht ëmbëltuesit artificial në çdo hap.

Nëse e rregulloni bilancin e baktereve të zorrëve dhe e mbani atë në kontroll, shanset tuaja për të shmangur kancerin për pjesën tjetër të jetës janë shumë të larta.

Cancer

Unique Natural Professional Treatment of Cancer

One of the most revolutionary breakthroughs in treating cancer naturally through the potential desert plants and healthier lifestyles; benefiting from ongoing scientific research and long clinical experience with thousands of patients of various types of cancer.

A professional interweaving between the ancient and the modern, without compromising the former and taking advantage of the latter's technology, so that patients with different types of cancer have an unbreakable weapon against their disease.

Over 50 wilderness wild plants, expertly combined, are the ingredients of this unique package of its kind.

This package can be taken by all patients regardless of the type or stage of the disease, including the spread of metastases, whether or not they have received chemotherapy; that everyone benefits from treatment, and that everyone has the opportunity to be healed, by the Lord's will.

Our herbal medicines are not manufactured or commercially available, as are usually the "Dietary Supplements" products, but they are specially prepared directly from herbal extracts, and contain no preservatives or any kind of added chemicals, but only herbal extracts. 100%.

Potential of wild desert plants

Wild desert medicinal plants have proven to be a transcription factor in humans, encoded by a particular formula that regulates the expression of a variety of antioxidants and detoxifying genes, resulting in the self-destruction of carcinogenic cells.

None of the ingredients in this formula are treated with pesticides, herbicides, fungicides, synthetic fertilizers or "processing agents", found in conventional plants. You not only avoid these pest ingredients, but you are using wild plants, which generally produce their own natural protectors against pests.

Plants in this formula have powerful effects, and this is one of the fundamental reasons why they have been used for thousands of years in ancient cultures. Modern research is now showing more serious interest in these plants and their curative potential.

This professional blend of thoroughly wild herbs contains a full spectrum extract of the best the Lord has given us!


Trajtimi Natyral Profesional Unik i Kancerit


Një nga zbulimet dhe arritjet më revolucionare në trajtimin e kancerit në mënyrë natyrale me anë të bimëve shkretinore potenciale dhe stilit të jetesës më të shendetshme; i përfituar nga kërkimet e vazhdueshme shkencore dhe pervoja e gjatë klinike me mijëra pacientë të llojeve të ndryshme të kancerit.

Një gërshetim profesional mes të lashtës dhe modernes, pa cënuar të parën dhe duke përfituar nga teknologjia e së dytës, në mënyrë që pacientët me lloje të ndryshme të kancerit të kenë një armë të pathyeshme kundër sëmundjes së tyre.

Mbi 50 bimë shkretinore të egra, të kombinuara me profesionalizëm janë përbërëse të ilaçeve të kësaj pakete unike të llojit të saj.

Kjo paketë mund të merret nga të gjithë pacientët pavarësisht llojit apo fazës së sëmundjes, përfshirë edhe përhapjen me metastaza, qoftë nëse kanë marrë apo jo kimioterapi; që të gjithë përfitojnë nga trajtimi, dhe që të gjithë kanë mundësi të shërohen, me vullnetin e Zotit.

Ilaçet tona bimore nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht produktet “Dietary Supplements”, por ato përgatiten në menyrë të posaçme direkt nga ekstraktet e bimëve, dhe nuk permbajnë lëndë kimike ruajtëse apo ndonjë lloj lënde kimike të shtuar, por vetem ekstrakte bimore 100%.

Potenciali i bimëve të egra shkretinore

Bimët e egra medicinale shkretinore kanë vërtetuar se janë një faktor transkriptimi te njerëzit, të koduara nga një formulë e veçantë që rregullon shprehjen e një sërë antioksiduesish dhe detoksifikues të gjeneve, duke rezultuar në vetë-asgjësimin e qelizave kancerogjene.

Asnjë nga përbërësit në këtë formulë nuk trajtohet me pesticide, herbicide, fungicide, plehra sintetike apo "agjentë përpunimi", të cilët gjenden në bimët konvencionale. Ju jo vetëm që i shmangni këto përbërës dëmtues, por jeni duke përdorur bimë të egra, të cilat në përgjithësi prodhojnë mbrojtësit e tyre natyralë kundër dëmtuesve.

Bimët në këtë formulë kanë efekte të fuqishme, dhe kjo është një nga arsyet themelore përse ato janë përdorur për mijëra vjet në kulturat e lashta. Hulumtimi modern tani është duke treguar një interesim më serioz në këto bimë dhe potencialin e tyre kurativ.

Ky konbinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një ekstrakt me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!