Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Veshkat

//Tag:Veshkat

May 2017

MALCIMI I VESHKAVE

By | 2017-05-30T15:12:19+00:00 May 30th, 2017|Veshkat|

MALCIMI I VESHKAVE; KURA BIMORE   Veshkat janë rafinieria e vërtetë e organizmit dhe janë ato që e çlirojnë trupin nga mbetjet e e dëmshme ushqimore. Funksioni kryesor i veshkave është që nga gjaku të mënjanohen produktet e fundit të metabolizmit, e gjaku i pastruar të kthehet në trup. Çdo minutë, përmes arterieve të veshkave, në [...]

March 2017

Kreatinina

By | 2017-04-28T00:41:40+00:00 March 17th, 2017|Veshkat|

Mënyrat natyrale për të ulur nivelet e larta të kreatininës   Çaj Kamomili Studimet e fundit ka treguar se çaj i kamomilit ul nivelet e kreatininës, plus, kjo bimë funksionon si një qetësues i butë dhe të sjell relaksim. - Vendosni dy ose tre lugë lule kamomili të thata në një gotë me ujë të [...]

error: Alert: Content is protected !!