Veshkat

/Tag:Veshkat
29 12, 2016

MALCIMI I VESHKAVE

December 29th, 2016|Categories: Veshkat|Tags: |0 Comments

MALCIMI I VESHKAVE; KURA BIMORE   Veshkat janë rafinieria e vërtetë e organizmit dhe janë ato që e çlirojnë trupin nga mbetjet e e dëmshme ushqimore. Funksioni kryesor i veshkave është që nga gjaku të mënjanohen produktet e fundit të metabolizmit, e gjaku i pastruar të kthehet në trup. Çdo minutë, [...]

29 12, 2016

Kreatinina

December 29th, 2016|Categories: Veshkat|Tags: , |0 Comments

Mënyrat natyrale për të ulur nivelet e larta kreatininës   Çaj Kamomili Studimet e fundit ka treguar se çaj i kamomilit ul nivelet e kreatininës, plus, kjo bimë funksionon si një qetësues i butë dhe të sjell relaksim. - Vendosni dy ose tre lugë lule kamomili të thata në një [...]

error: Alert: Content is protected !!