Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Urthi

//Tag:Urthi

May 2017

Urthi – Thartira e Stomakut – Trajtimi Natyral

By | 2017-08-06T00:06:44+00:00 May 14th, 2017|Aparati Tretjes|

Thartira e Stomakut / Urthi; Trajtimi Natyral   Urthi është një gjendje e karakterizuar nga një ndjesi që vjen si dallgë, me djegie në pjesën e sipërme të gjoksit dhe në ezofag, që ndodh zakonisht brenda një ore pas ngrënies. Disa herë, përvoja e urthit mund të jetë shumë të pakëndshme, madje edhe imiton ndjenjat [...]

error: Alert: Content is protected !!