Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Tumoret

//Tag:Tumoret

July 2017

Kanceri i mushkërive

By | 2017-09-24T23:59:58+00:00 July 13th, 2017|Kanceri & Tumoret|

Kanceri i mushkërive; Llojet, Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i mushkërive është një nga llojet më të zakonshme dhe të rënda të kancerit. Mushkëritë kanë dy qëllime kryesore: • për të transferuar oksigjen në gjak kur njeriu merr frymë • për të dëbuar dioksidin e karbonit nga gjaku kur nxjerr frymën jashtë Mushkëritë janë [...]

error: Alert: Content is protected !!