Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Tromboza

//Tag:Tromboza

March 2017

Tromboza dhe Tromboza e thellë Venoze – Kura Bimore

By | 2017-08-03T20:12:11+00:00 March 6th, 2017|Zemra & Gjaku|

Tromboza dhe Tromboza e thellë Venoze; Shkaqet dhe trajtimi natyral Mpiksja e gjakut, e njohur gjithashtu si formimi i trombeve brenda enëve të mëdha të gjakut, janë shkaku kryesor i shumë sulmeve në zemër, tru, dhe çrregullime të tjera kardiovaskulare. Simptomat e mpiksjes së gjakut zakonisht nuk janë të dukshme, çfarë është edhe arsyeja pse [...]

error: Alert: Content is protected !!