Stresi

2021-06-21T15:42:22+04:00October 11th, 2017|Arti Jetës, Nervore Mendore|

Stresi; Simptomat, shkaqet, trajtimi natyral   Deri në 80% e të gjitha vizitave që bëhen te mjeku janë për shkak të kushteve shëndetësore të shkaktuara nga stresi, dhe nuk është për t'u habitur që, sipas studiuesve, stresi është shkaku i