Sistem Imunitar i Dobët

By | December 10th, 2016|Te ndryshme|

Simptomat e një sistemi të dobësuar imunitar; Si ta forconi atë në mënyrë natyrale   Sistemi imunitar është mekanizmi që përdor trupi për të mbrojtur veten nga viruset, bakteret dhe shumë lloje të sëmundjeve. Ndonjëherë, ai nuk e kryen funksionin si duhet; një dietë e varfër, stresi, apo ndonjë lloj sëmundje e pengon atë nga [...]