Rrahjet e Zemres dhe Stresi

2018-05-30T23:11:06+04:00November 7th, 2017|Categories: Nervore Mendore, Zemra Gjaku|Tags: |

Stresi mund të shkaktojë rrahje të çrregullta të zemrës   Rrahjet e zemrës janë perceptuar si anomali të rrahjes së zemrës dhe  karakterizohen nga ndërgjegjësimi i kontraktimeve të muskujve kardiake në gjoks si: rrahje me vështirësi, rrahje të shpejta /