You are here:-Tag:paraliza cerebrale

Paraliza cerebrale

By | 2017-12-16T00:30:35+00:00 December 16th, 2017|Categories: Autoimune|Tags: |

Paraliza cerebrale; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi natyral   Një term i përgjithshëm që mbulon një numër kushtesh neurologjike që ndikojnë në lëvizjen dhe koordinimin e fëmijës, paraliza cerebrale ndikon trurin dhe sistemin nervor. E shkaktuar nga dëmtimi i trurit, i cili