Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Pagjumësia

//Tag:Pagjumësia

November 2016

Pagjumësia

By | 2016-12-07T09:10:05+00:00 November 26th, 2016|Nervore & Koka|

Pagjumësia dhe çrregullimet e gjumit Rreth 30% e njerëzve janë të prekur nga çrregullimet kronike të gjumit, dhe janë të privuar kështu nga përfitimet tonike shëndetësore që ofron gjumi e natës, të tilla si reduktimi i stresit, rigjenerimi i sistemit imunitar, dhe riparimi e dëmtimit të lirë radikal, si dhe përmirësimi i humorit që mund [...]

error: Alert: Content is protected !!