You are here:-Tag: multiple sclerosis

Multiple Skleroza

2018-06-01T14:48:47+00:00October 11th, 2017|Categories: Autoimune|Tags: , |

Multiple Skleroza, sëmundja që vjen papritur; Simptomat, Shkaqet, Moshat e prekura, Trajtimi natyral   Multiple Sklerosis është sëmundje autoimune, që atakon sistemin nervor qëndror (truri dhe palca kurrizore), e cila paraqitet me ankesa dhe dhimbje të ndryshme, të cilat vijnë