Multiple Skleroza

2021-09-30T10:32:50+04:00October 11th, 2017|Categories: Multiple Sclerosis|Tags: , |

Multiple Skleroza, sëmundja që vjen papritur; Simptomat, Shkaqet, Moshat e prekura, Trajtimi natyral   Multiple Sklerosis është sëmundje autoimune, që atakon sistemin nervor qëndror (truri dhe palca kurrizore), e cila