Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Migrena

//Tag:Migrena

April 2017

Migrena

By | 2017-09-18T21:14:12+00:00 April 30th, 2017|Nervore & Koka|

DHEMBJET E KOKES & MIGRENA   Dhembjet e kokës janë të ndryshme dhe shkaqet e saj janë gjithashtu të ndryshme, madje shumica e atyre shkaqeve është ende e panjohur nga shkenca. Zakonisht, dhembja e kokës është e përkohshme dhe në këtë rast konsiderohet diçka normale që nuk tregon për ekzistencën e ndonjë sëmundje të rrezikshme. [...]

error: Alert: Content is protected !!