You are here:-Tag:mesothelioma

Mesothelioma

By | 2017-11-06T15:31:40+00:00 November 6th, 2017|Categories: Kanceri|Tags: |

Mesothelioma / Kancer i mushkërive; Llojet, Simptomat, Prognoza e mbijeteses, Faktoret e rrezikut, Trajtimi Natyral profesional   Mesothelioma është një formë e rrallë dhe agresive e kancerit që zhvillohet në membranën (veshjen e brendshme) të mushkërive, barkut ose zemrës. E