Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Melanoma

//Tag:Melanoma

November 2016

Melanoma

By | 2017-09-18T17:31:05+00:00 November 21st, 2016|Kanceri & Tumoret|

Kanceri i lëkurës - Melanoma; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral Një formë e rrallë dhe e rëndë e kancerit, melanoma fillon në lëkurë dhe mund të përhapet në organet e tjera në trup. Në shumicën e rasteve, melanomat kanë një formë të parregullt dhe më shumë se një ngjyrë; ato gjithashtu mund të jenë më të [...]

Comments Off on Melanoma
error: Alert: Content is protected !!