Shenjat dhe shkaktarët e Leukemisë

2021-06-10T17:45:00+04:00December 2nd, 2017|Leukemia|

Shenjat dhe shkaktarët e Leukemisë; Si ta trajtoni në mënyrë natyrale   Fjala leukemi, që do të thotë “zbardhje e gjakut”, rrjedh nga numërimi i madh i qelizave të bardha të gjakut që paraqiten te pacientët e prekur nga sëmundja.