Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Leptin

//Tag:Leptin

May 2017

Diabeti & Leptin

By | 2017-09-18T18:18:24+00:00 May 14th, 2017|Diabeti|

Diabeti nuk është sëmundje e Sheqerit të gjakut !!!   Nga Ron Rosedale, MD Një koncept që do të donim të bëhej i njohur për të shpëtuar mijëra dhe ndoshta miliona jetë sa më shpejt të jetë e mundur, është se diabeti nuk është një sëmundje e sheqerit në gjak, por një sëmundje e insulinës [...]

December 2016

DIETA LEPTIN

By | 2017-10-18T14:26:50+00:00 December 23rd, 2016|Diabeti|

DIETA LEPTIN PËR LUFTIMIN E LEPTIN-REZISTENCËS DHE INSULIN-REZISTENCËS; QË PROMOVON TRAJTIMIN E DIABETIT DHE MBIPESHËN   Leptin, një hormon që luan një rol kyç në rregullimin e krijimit të energjisë dhe të shpenzimit të saj, mund të jetë një nga hormonet më të rëndësishme në trupin e njeriut, që përcakton shëndetin dhe jetëgjatësinë tuaj. Insulina [...]

error: Alert: Content is protected !!