Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

kura kancerit

//Tag:kura kancerit

April 2017

KANCERI I MËLÇISË

By | 2017-07-13T22:51:10+00:00 April 19th, 2017|Kanceri & Tumoret|

KANCERI I MËLÇISË; Simptomat, Shkaqet, Faktoret e Rrezikut, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të ndryshme të kancerit, secila me emrin e saj dhe që kërkon trajtim të posaçëm. Edhe [...]

March 2017

November 2016

Tumoret & Kanceri

By | 2017-07-15T23:11:10+00:00 November 28th, 2016|Kanceri & Tumoret|

TUMORET, KANCERI DHE KARCINOMA; DALLIMET MES TYRE DHE SI TRAJTOHEN   Që prej kohësh, njeriu është përpjekur me rrugë nga më të ndryshmet për të përmirësuar jetën e tij, duke kërkuar rreth shkaqeve të dhimbjeve dhe vuajtjeve të tij, me qëllim që të gjejë zgjidhje për to. Shkencëtarët dhe mjekët kanë folur shumë për sëmundjen e [...]

error: Alert: Content is protected !!