kura kancerit

/Tag:kura kancerit
10 12, 2016

Ilaçi Kancerit

December 10th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

ILAÇI & KURA E KANCERIT; NGA MJEKESIA BIMORE ARABE   Kanceri ka qenë i njohur që në mjekësinë e lashtë greke, të cilët e kanë marrë nga ajo egjiptiane dhe e vendeve të Irakut të sotëm. Mjekët e vjetër muslimanë gjithashtu, e kanë njohur kancerin, e kanë diagnozuar atë, e [...]

28 11, 2016

Tumoret & Kanceri

November 28th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

TUMORET, KANCERI DHE KARCINOMA; DALLIMET MES TYRE DHE SI TRAJTOHEN   Që prej kohësh, njeriu është përpjekur me rrugë nga më të ndryshmet për të përmirësuar jetën e tij, duke kërkuar rreth shkaqeve të dhimbjeve dhe vuajtjeve të tij, me qëllim që të gjejë zgjidhje për to. Shkencëtarët dhe mjekët kanë [...]

14 11, 2016

KANCERI I MËLÇISË

November 14th, 2016|Categories: Kanceri & Tumoret|Tags: , |0 Comments

KANCERI I MËLÇISË; Simptomat, Shkaqet, Faktoret e Rrezikut, Trajtimi Natyral, Kura Kancerit   Kanceri nuk është një sëmundje e vetme me një shkak të vetëm dhe që trajtohet me një lloj të vetëm trajtimi. Ka më shumë se 200 lloje të ndryshme të kancerit, secila me emrin e saj dhe që [...]

error: Alert: Content is protected !!