Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kreatinin

//Tag:Kreatinin

March 2017

Kreatinina

By | 2017-09-18T22:14:58+00:00 March 17th, 2017|Veshkat|

Mënyrat natyrale për të ulur nivelet e larta të kreatininës   Çaj Kamomili Studimet e fundit ka treguar se çaj i kamomilit ul nivelet e kreatininës, plus, kjo bimë funksionon si një qetësues i butë dhe të sjell relaksim. - Vendosni dy ose tre lugë lule kamomili të thata në një gotë me ujë të [...]

error: Alert: Content is protected !!