You are here:-Tag: koliti

KOLITI  ULÇERATIV

2018-06-02T17:20:00+00:00November 6th, 2017|Categories: Aparati Tretjes|Tags: |

Koliti ulçerativ; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Koliti - ose koliti ulçerativ siç është i njohur - është një çrregullim kronik inflamator i zorrës së trashë (zorrës së poshtme) që mund të shkaktojë probleme serioze shëndetësore, si dhe një ndikim