Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kolesteroli

//Tag:Kolesteroli

July 2017

Kolesteroli

By | 2017-07-22T12:14:10+00:00 July 22nd, 2017|Zemra & Gjaku|

Kolesteroli; Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kolesteroli është një substancë yndyrore e njohur si një lipid dhe është jetike për funksionimin normal të trupit. Ai prodhohet kryesisht nga mëlçia, por mund të gjendet gjithashtu në disa ushqime të hamë. Jo i gjithë kolesteroli është i keq sepse ai është i nevojshëm për mirëmbajtjen e qelizave të [...]

error: Alert: Content is protected !!