You are here:-Tag:kolesteroli

Kolesteroli

By | 2017-11-06T21:25:35+00:00 November 6th, 2017|Categories: Zemra Gjaku|Tags: |

Kolesteroli; Testet, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kolesteroli është një substancë yndyrore e njohur si një lipid dhe është jetike për funksionimin normal të trupit. Ai prodhohet kryesisht nga mëlçia, por mund të gjendet gjithashtu në disa ushqime të hamë. Jo