Llojet më të përhapura të kancereve

2020-03-13T23:13:58+04:00October 11th, 2017|Kanceri|

Llojet më të përhapura të kancereve dhe çfarë i shkakton   Kanceri ka shumë fytyra Fjala "i diagnostikuar me kancer" mund të shkaktojë një reagim të menjëhershëm; Trishtim, zemërim, dhe ndjenja e tronditjes, janë vetëm disa nga emocionet që rrëzojnë