Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kanceri Zorres Trashe

//Tag:Kanceri Zorres Trashe

July 2017

Kanceri i zorrës së trashë

By | 2017-09-24T22:48:28+00:00 July 26th, 2017|Kanceri & Tumoret|

Kanceri i zorrës së trashë; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral   Kanceri i zorrës së trashë është një kancer që fillon në zorrën e trashë ose në rektum (fundi i zorrës së trashë). Ky kancer është një nga shkaqet kryesore të vdekjeve nga kanceri në Shtetet e Bashkuara, por gjithësesi, nëse ai diagnozohet herët dhe trajtohet [...]

error: Alert: Content is protected !!