Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Kanceri testikular

//Tag:Kanceri testikular

August 2017

Kanceri Testikular

By | 2017-08-11T19:23:59+00:00 August 11th, 2017|Kanceri & Tumoret|

Kanceri Testikular; Simptomat, Shkaqet, Trajtimi Natyral, Kura Bimore   Kanceri testicular, ose kanceri i testiseve, është një prej kancereve më të zakonshme, që zakonisht ndikon të rinjtë ndërmjet moshave 15 dhe 44 vjeç. Llojet e ndryshme të kancerit testicular janë klasifikuar nga lloji i qelizave ku kanceri fillon të zhvillohet; forma më e zakonshme e [...]

error: Alert: Content is protected !!